Kindergarden

Disclaimer

Disclaimer
Ondanks de constante zorg en aandacht die Kindergarden aan de samenstelling van haar website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Kindergarden zorgt ervoor dat de informatie op deze site zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven. Desondanks is de informatie op deze website altijd voorbehouden. Aan de inhoud van de website van Kindergarden kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, muziek of informatie in andere vorm, komen toe aan Kindergarden. De informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, muziek of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Kindergarden.

Veiligheid
De site van Kindergarden wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan niet gegarandeerd worden.
Bepaalde hyperlinks (verwijzingen naar omgevingen buiten kindergarden.nl) in deze site brengen u naar sites van derden, waarbij Kindergarden niet aansprakelijk is voor de daar aangeboden informatie.


Nieuws

Cursus zwangerschapsyoga
In Kindergarden Honingerdijk wordt elke woensdag een cursus Zwangerschapsyoga gegeven.  
meer »
Kindergarden steunt het Babyhuis
November 2013: Kindergarden steunt het Babyhuis, zie hier ons filmpje http://www.youtube.com/watch?v=8m7-wusVvoA&feature=youtu.be
Best Place to Work 2014
Kindergarden staat op de 8e plaats, op de lijst van Beste Werkgevers 2014 van Nederland. Lees meer>>
Kindergarden in: Viva Mama (december)
Crèchekindjes
Kindergarden in: Jij en je Kinderen (November)
Binnenkijken: Bijzondere crèche
Kinderpsycholoog en Opvoedkundige Tischa Neve verbindt haar naam aan Kindergarden
Interview