Kindergarden

Kindergarden Amsterdam Zuidas

Onze vestiging aan de Zuidas heeft in oktober 2011 haar deuren geopend, en ligt op 2 minuten loopafstand van station Zuid WTC, in een gloednieuwe woontoren. De entree bevindt zich aan de Leonard Bernsteinstraat, een zijstraatje van de Gustav Mahlerlaan. Kindergarden zit op de begane grond en het souterrain van dit gebouw.

De 2 babygroepen bevinden zich in het souterrain, dat direct toegang biedt tot de zeer ruim opgezette  tuin. Bij Kindergarden gaan we, als het weer het ook maar een beetje toelaat, iedere dag naar buiten. Op de begane grond bevinden zich de 2 dreumes-  en 2 peutergroepen. De groepen  liggen aan de enorm  ruime hal, waar ook de open keuken is. Hier wordt elke dag de warme  lunch bereid.

De vestigingsmanager Anne Fleur en haar gezellige team verwelkomen de kinderen iedere dag vol enthousiasme  en op de dreumes- en peutergroepen worden er iedere dag volgens een vast dagritme  activiteiten ondernomen, zoals peutergym, knutselen en muziek maken.

Als u op de hoogte wilt zijn van de inhoud van het laatste inspectierapport van de GGD dan kunt u deze hier downloaden.  

Er is op dit moment op korte termijn nog plek beschikbaar op de vrijdag voor kindjes vanaf 2 jaar. De afdeling Planning en Klantrelatie helpt u graag verder. Zij zijn bereikbaar op 020 4235422

Kindergarden Amsterdam Zuidas: Kinderdagverblijf

Kindergarden Amsterdam Zuidas
Leonard Bernsteinstraat 5
1082 MR Amsterdam
T 020 423 54 22
info@kindergarden.nl

Voor een rondleiding op deze vestiging, bel met 020 423 54 22

LRK nummer: 161228914