VERVOLG 9
VERVOLG 9

Workshop taalontwikkeling bij Kindergarden Amsterdam

Kinderen leren razendsnel en spelenderwijs hun moedertaal. Tussen het eerste gebrabbel en wanneer uw kind opeens 'maar 'k wil n ijsje' zegt, hoeft niet veel tijd te zitten. Nog voor het derde levensjaar hebben de meeste kinderen al de structuur en grammatica van hun moedertaal onder de knie.

Lees meer

Open dag bij Kindergarden Breda Princenhage

Op zaterdag 24 februari organiseert Kindergarden Breda Princenhage haar open dag met het thema: 'De lente is in zicht!'. Iedereen is welkom! U komt toch ook?

Lees meer

Boekenmarkt bij Kindergarden Amersfoort

Boeken met een kleine vouw of een scheurtje in de kaft... Niet meer geschikt voor de verkoop, maar eigenlijk nog hartstikke goed. Deze boeken zijn te koop tijdens de boekenmarkt bij Kindergarden Amersfoort. 

Lees meer

Workshop '(Weer) gezellig aan tafel' bij Kindergarden Harderwijk

Eten kan een lastig moment zijn met kinderen. Het eerste jaar gaat vaak prima, maar zo tijdens het tweede jaar kan er een omslag komen en kunt u voor allerlei uitdagingen komen te staan. In veel gezinnen kan er dan ook strijd en gedoe ontstaan rond het eten.

Lees meer

Informatieavond seksuele opvoeding kinderen bij Kindergarden Baarn

Je treft kinderen tijdens het spelen half bloot aan en vraagt je af: is dit normaal en hoe reageer ik hierop? Tijdens deze avond komt de normale seksuele ontwikkeling van kinderen aan bod.

Lees meer

Boekenmarkt bij Kindergarden Arnhem Elderveld

Boeken met een kleine vouw of een scheurtje in de kaft... Niet meer geschikt voor de verkoop, maar eigenlijk nog hartstikke goed. Deze boeken zijn te koop tijdens de boekenmarkt bij Kindergarden Arnhem Elderveld. 

Lees meer

Boekenmarkt bij Kindergarden Houten Draaibrug

Boeken met een kleine vouw of een scheurtje in de kaft... Niet meer geschikt voor de verkoop, maar eigenlijk nog hartstikke goed. Deze boeken zijn te koop tijdens de boekenmarkt bij Kindergarden Houten Draaibrug

Lees meer

Boekenmarkt bij Kindergarden Harderwijk

Boeken met een kleine vouw of een scheurtje in de kaft... Niet meer geschikt voor de verkoop, maar eigenlijk nog hartstikke goed. Deze boeken zijn te koop tijdens de boekenmarkt bij Kindergarden Harderwijk. 

Lees meer

Workshop 'Mama, ontspan!' bij Kindergarden Baarn

Kinderen, partner, werk, huishouden, sport, familie, vrienden… Vaak is het rennen en vliegen. Hoe verdeelt u als moeder uw tijd zonder uzelf daarbij te vergeten?

Lees meer

Winterfeest bij Kindergarden Driebergen

Zaterdag 17 februari viert onze vestiging in Driebergen haar winterfeest. Voor groot en klein, u komt toch ook? 

Lees meer

Welke vestiging je ook binnengaat, je voelt je bij Kindergarden altijd heel snel thuis.”

Manon Ursem Kindergarden De Meern 2

Manon Ursem

Vestigingsmanager De Meern
Manon Ursem Kindergarden De Meern 2
×