VERVOLG 9
VERVOLG 9

Boekenmarkt bij Kindergarden Nijmegen

Houd een plekje vrij in je agenda want zaterdag 23 november organiseert Kindergarden Nijmegen een boekenmarkt. Iedereen is welkom! 

Lees meer

Winterfeest bij Kindergarden Amsterdam Zuivelplein

Zaterdag 30 november viert onze vestiging Kindergarden Amsterdam Zuivelplein de winter door middel van een winterfeest. Voor groot en klein, iedereen is welkom! Jij komt toch ook?!

Lees meer

Informatieavond Rotterdam Waterloostraat

Kindergarden opent op 3 februari een nieuw kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang in Rotterdam in de wijk Kralingen. Daarom wordt er 8 januari een informatieavond georganiseerd, Kom je ook?

Lees meer

Informatieavond Rotterdam Tijs van Zeventerstraat

Kindergarden opent op 2 maart 2020 een nieuw kinderdagverblijf in Rotterdam aan de Tijs van Zeventerstraat. Daarom wordt er 8 januari 2020 een informatieavond georganiseerd. De vestiging ligt in de wijk Kralingen, kom je ook?

Lees meer

Informatieavond Utrecht 't Zand

Kindergarden opent op 2 december een nieuw kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang in Leidsche Rijn. Daarom wordt er medio november een informatieavond georganiseerd. De vestiging is gelegen in de kindvriendelijke wijk 't Zand, op vijf minuten fietsen van onze huidige vestiging aan de Dirck Hoetweg.

Lees meer

Healthy & Fit Sunday bij Kindergarden Delft

Kindergarden Delft komt in actie voor het Babyhuis, dus houd een plekje vrij in je agenda! Zondag 10 november zal in het teken staan van sportiviteit ofwel 'de Healthy & Fit sunday'! Alle vestigingen in Delft gaan samen met de kinderen en moeders (verzorgers) de sportieve uitdaging aan. Doe jij ook mee? 

Lees meer

Winterfeest bij Kindergarden Driebergen

Houd een plekje vrij in je agenda want 9 november viert Kindergarden Driebergen haar winterfeest. Er is een boekenmarkt en nog veel meer andere leuke activiteiten. Iedereen is welkom! 

Lees meer

Boekenmarkt bij Kindergarden Utrecht Maliebaan

Boeken met een kleine vouw of een scheurtje in de kaft... Niet meer geschikt voor de verkoop, maar eigenlijk nog hartstikke goed. Deze boeken zijn te koop tijdens de boekenmarkt bij Kindergarden Utrecht Maliebaan. 

Lees meer

Workshop 'kinderen met zelfvertrouwen' bij Kindergarden Harderwijk

Het is weer zover, in samenwerking met kinderpsycholoog Tischa Neve, organiseert Kindergarden Harderwijk een workshop 'kinderen met zelfvertrouwen'. Kom je ook?

Lees meer

Open dag bij Kindergarden Den Haag Appelgaard

Op zaterdag 26 oktober organiseert Kindergarden Den Haag Appelgaard een open dag! Kom je ook langs? 

Lees meer

Een waardevolle bijdrage mogen leveren aan de basis voor een leven lang ontwikkelen, maakt elke dag weer bijzonder.”

Loes Janssens

Loes Janssens

Vestigingsmanager Driebergen
Loes Janssens
×