Header Activiteiten 1600x375 compressor
Header Activiteiten 767x425 compressor

Webinar - Tischa Neve - Hoe kom je als gezin de corona periode door?

Hoe kom je als gezin de corona periode door? Kindergarden werkt al jaren samen met kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve. Speciaal voor alle ouders van Kindergarden heeft ze een webinar ontwikkeld: “Hoe kom je als gezin de Corona-periode door?”  Onderwerpen die tijdens deze online lezing van ongeveer 1 uur aan  bod komen zijn: 

Lees meer

Informatieavond 'Baby's willen bewegen' - GEANNULEERD

Conform ons actueel beleid rondom het coronavirus annuleren wij uit voorzorg het Lentefeest voor zaterdag 14 maart. We zullen uiteraard binnen redelijke termijn een vervangend, feestelijk evenement organiseren voor de kinderen én ouders op de vestiging.

Lees meer

Zwolle - Workshop Tischa Neve 'leuker en makkelijker opvoeden' GEANNULEERD

Conform ons actuele beleid rondom het coronavirus annuleren wij uit voorzorg de workshop op 17 maart voor onze vestiging Zwolle. We zullen uiteraard binnen redelijke termijn een vervangend evenement organiseren. 

Lees meer

Lentefeest Amsterdam Fizeau GEANNULEERD

Conform ons actueel beleid rondom het coronavirus annuleren wij uit voorzorg het Lentefeest voor zaterdag 14 maart. We zullen uiteraard binnen redelijke termijn een vervangend, feestelijk evenement organiseren voor de kinderen én ouders op de vestiging.

Lees meer

Winterfeest Zeist Lindenlaan - GEANNULEERD

Kindergarden Zeist Lindenlaan viert de winter door middel van een winterfeest! Voor groot en klein, iedereen is welkom. Jij komt toch ook!? 

Lees meer

Open dag Rotterdam Tijs van Zeventerstraat GEANNULEERD

Op zaterdag 7 maart 2020 organiseert Kindergarden Rotterdam Tijs van Zeventerstraat een open dag! De vestiging ligt in de buurt Kralingen aan de (zoals de naam al zegt) Tijs van Zeventerstraat.

Lees meer

Een waardevolle bijdrage mogen leveren aan de basis voor een leven lang ontwikkelen, maakt elke dag weer bijzonder.”

2510

Anne Spoelstra

Vestigingsmanager De Meern
2510
×