VERVOLG 9
VERVOLG 9

Winterfeest Castricum

Op 24 januari viert Kindergarden Castricum haar Winterfeest! Het feest is voor groot en klein, iedereen is welkom! Jij komt toch ook. 

Lees meer

Winterfeest Eindhoven

Tijdens het Winterfeest staan er allerlei activiteiten op het programma. Kom snuffelen op onze boekenmarkt, stap in onze photobooth of speel een van de aanwezige ontdekspellen! Ook willen we een ieder die geïnteresseerd is vol trots onze baby- en peutergroep laten zien.

Lees meer

Open dag Rotterdam Waterloostraat

Op zaterdag 1 februari 2020 organiseert Kindergarden Rotterdam Waterloostraat een open dag! De vestiging ligt in de buurt Kralingen aan de (zoals de naam al zegt) Waterloostraat.

Lees meer

Winterfeest Breda Zuid

Eindelijk is het zover! Onze prachtige locatie heeft een ware metamorfose ondergaan. Dit laten wij graag vol trots tijdens ons Winterfeest zien. Jij komt toch ook?!

Lees meer

Info avond Leiden Ontwikkeling babybrein

Rogier Thesing zal een lezing verzorgen 'de eerste 1001 dagen'.

Lees meer

Open dag Rotterdam Tijs van Zeventerstraat

Op zaterdag 7 maart 2020 organiseert Kindergarden Rotterdam Tijs van Zeventerstraat een open dag! De vestiging ligt in de buurt Kralingen aan de (zoals de naam al zegt) Tijs van Zeventerstraat.

Lees meer

Informatieavond Rotterdam Tijs van Zeventerstraat

Kindergarden opent op 2 maart 2020 een nieuw kinderdagverblijf in Rotterdam aan de Tijs van Zeventerstraat. Daarom wordt er 15 januari 2020 een informatieavond georganiseerd. De vestiging ligt in de wijk Kralingen, kom je ook?

Lees meer

Informatieavond Rotterdam Waterloostraat

Kindergarden opent op 3 februari een nieuw kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang in Rotterdam in de wijk Kralingen. Daarom wordt er 8 januari een informatieavond georganiseerd, Kom je ook?

Lees meer

Open dag Utrecht 't Zand

Op zaterdag 14 december 2019 organiseert Kindergarden Utrecht ’t Zand een open dag! De vestiging is gelegen in de kindvriendelijke wijk 't Zand, op vijf minuten fietsen van onze huidige vestiging aan de Dirck Hoetweg.

Lees meer

Winterfeest bij Kindergarden Amsterdam Zuivelplein

Zaterdag 30 november viert onze vestiging Kindergarden Amsterdam Zuivelplein de winter door middel van een winterfeest. Voor groot en klein, iedereen is welkom! Jij komt toch ook?!

Lees meer

Een waardevolle bijdrage mogen leveren aan de basis voor een leven lang ontwikkelen, maakt elke dag weer bijzonder.”

2510

Anne Spoelstra

Vestigingsmanager De Meern
2510
×