VERVOLG 9
VERVOLG 9

Workshop '(Weer) gezellig aan tafel' bij Kindergarden Amersfoort

Eten kan een lastig moment zijn met kinderen. Het eerste jaar gaat vaak prima, maar zo tijdens het tweede jaar kan er een omslag komen en kunt u voor allerlei uitdagingen komen te staan. In veel gezinnen kan er dan ook strijd en gedoe ontstaan rond het eten.

Lees meer

Workshop 'Help ik ontplof!' bij Kindergarden Breda Princenhage

Niemand maakt zoveel emoties bij u los als uw eigen kind. Positieve, maar ook negatieve. We nemen ons voor rustig te blijven, maar soms krijgen ze ons toch wel snel op de kast. Klinkt simpel dat rustig blijven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Wilt u het anders? Beter...

Lees meer

Herfstfeest bij Kindergarden BL Rottekade

Zaterdag 4 november luidt onze vestiging in Rotterdam BL Rottekade feestelijk de herfst in met een herfstfeest! Er is een boekenmarkt, er wordt speelgoed ingezameld om te verkopen voor het babyhuis en er worden leuke herfstactiviteiten georganiseerd. U komt toch ook? 

Lees meer

Boekenmarkt bij Kindergarden Oisterwijk

Boeken met een kleine vouw of een scheurtje in de kaft... Niet meer geschikt voor de verkoop, maar eigenlijk nog hartstikke goed. Deze boeken zijn te koop tijdens de boekenmarkt bij Kindergarden Oisterwijk. 

Lees meer

Workshop ‘Inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden’ bij Kindergarden Capelle aan den IJssel

Meer en beter contact met uw kind? Effectief complimenteren? Als ouder kunt u af en toe wel wat informatie en tips gebruiken om het contact met uw kind te verbeteren. En zo het opvoeden leuker te maken.

Lees meer

Workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Weesp

Uw kind heeft zich serieus bezeerd en u wilt maar één ding: helpen! Maar wat moet u doen? Bijvoorbeeld bij verstuiking of erger: bij verstikking, verbranding of vergiftiging. Tijdens de Workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Weesp leert u wat u moet doen bij deze en andere ongelukken.

Lees meer

Workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Capelle aan den IJssel

Uw kind heeft zich serieus bezeerd en u wilt maar één ding: helpen! Maar wat moet u doen? Bijvoorbeeld bij verstuiking of erger: bij verstikking, verbranding of vergiftiging. Tijdens de workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Capelle a/d IJssel leert u wat u moet doen bij deze en andere ongelukken.

Lees meer

Boekenmarkt bij Kindergarden Breda Princenhage

Boeken met een kleine vouw of een scheurtje in de kaft... Niet meer geschikt voor de verkoop, maar eigenlijk nog hartstikke goed. Deze boeken zijn te koop tijdens de boekenmarkt bij Kindergarden Breda Princenhage. 

Lees meer

Workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Bussum

Uw kind heeft zich serieus bezeerd en u wilt maar één ding: helpen! Maar wat moet u doen? Bijvoorbeeld bij verstuiking of erger: bij verstikking, verbranding of vergiftiging. Tijdens de workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Bussum leert u wat u moet doen bij deze en andere ongelukken.

Lees meer

Workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Haarlem Kennemerplein

Uw kind heeft zich serieus bezeerd en u wilt maar één ding: helpen! Maar wat moet u doen? Bijvoorbeeld bij verstuiking of erger: bij verstikking, verbranding of vergiftiging. Tijdens de Workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Haarlem Kennemerplein leert u wat u moet doen bij deze en andere ongelukken.

Lees meer

Welke vestiging je ook binnengaat, je voelt je bij Kindergarden altijd heel snel thuis.”

Manon Ursem Kindergarden De Meern 2

Manon Ursem

Vestigingsmanager De Meern
Manon Ursem Kindergarden De Meern 2
×