banner delft sportevent
banner delft sportevent
Delft sportevent 2 10 nov

Healthy & Fit Sunday bij Kindergarden Delft

Kindergarden Delft komt in actie voor het Babyhuis, dus houd een plekje vrij in je agenda! Zondag 10 november zal in het teken staan van sportiviteit ofwel 'de Healthy & Fit sunday'! Alle vestigingen in Delft gaan samen met de kinderen en moeders (verzorgers) de sportieve uitdaging aan. Doe jij ook mee? 

Er zal een groot sportevent plaatsvinden bij damessportschool Queens. Kids & ladies only! Uiteraard is mannelijke support (fans en toeschouwers) van harte welkom. Tijdens het evenement worden allerlei sportieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals een Kids Color Run en een Spinning Challenge. 

Uiteraard kunnen de deelnemers hun sportieve meters en - inspanningen laten sponsoren door familie en vrienden. De lokale partners van Kindergarden Delft staan op de dag zelf met sportieve activiteiten en smakelijke & gezonde snacks voor de deelnemers klaar in damessportschool Queens. Alle opbrengsten van deze dag gaan naar het Babyhuis.

KLIK HIER VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

Wil jij ook meedoen?

Schrijf je in via het aanmeldformulier en doneer minimaal €5 (toegang) via deze actiepagina aan het Babyhuis en ga samen met ons de sportieve uitdaging aan om moeders en kinderen een toekomst samen te bieden!

logo babyhuis

 

Praktische informatie

Wanneer? Zondag 10 november
Hoe laat? Van 10.00 – 16.00 uur
Waar? Dames Sportschool Queens, Surinamestraat 6 te Delft
Voor wie? Kids & ladies only! 
Kosten? €5 donatie voor het babyhuis
Aanmelden? Klik hier!

 

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Kindergarden is meer dan opvang en verzorging. We leveren daadwerkelijk een bijdrage aan de ontwikkeling.”

Claudia Dobber Kindergarden Rotterdam B.L. Rottekade

Claudia Dobber

Regiomanager
Claudia Dobber Kindergarden Rotterdam B.L. Rottekade
×