Kinderopvang kindergarden 14
Kinderopvang kindergarden 14
107 06 sep

Kennismakingscursus babygebaren

Kom naar de kennismakingscursus baby- en kindergebaren bij Kindergarden Oegstgeest. Tijdens deze cursus krijgen (aanstaande) ouders een korte uitleg en een aantal voorbeelden van gebaren die gebruikt kunnen worden in de communicatie met hun baby en dreumes. Deze methode kan helpen inzicht te krijgen in de behoeftes en beveleving van het kind.   

Wat is de baby- en kindergebaren methode?

Hoewel een kind pas rond een jaar of anderhalf begint met praten is het cognitief al veel eerder in staat om te communiceren. Door uw kind gebaren aan te leren, kunt u deze periode overbruggen. U kunt al met uw kind communiceren voordat het kan spreken! Vanaf zes maanden gaat het kind betekenis geven aan de taal die het hoort en gaat dus begrijpen wat u zegt. Het kind ziet en herkent een vliegtuig in de lucht of een eendje dat in de vijver zwemt en wil dit graag aan u vertellen. Het weet ook wat er gaat gebeuren als u vraagt of het wil eten of gaat slapen. Vanaf ongeveer 8 maanden kan het kind gebaren terugmaken en kan het een gesprek met u starten, waardoor u meer inzicht krijgt in de belevingswereld en de belangstelling. 

Praktische informatie 

Waar? Kindergarden Oegstgeest

Wanneer? Donderdag 6 september

Hoe laat? Van 19.30 tot 21.30 uur

Voor wie? Iedereen is welkom, dus neem gerust vrienden of familie mee.

Aanmelden? Ja, mail naar Oegstgeest@kindergarden.nl

Meer info? www.gebarenstem.nl 

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Voor de kinderen is er een mooie combinatie van rust en uitdaging. Ik weet dat daar hard aan gewerkt wordt, maar onze medewerkers lijken het moeiteloos te doen.”

2505 2

Shirley Mather

Vestigingsmanager Kindergarden Rotterdam Honingerdijk
2505 2
×