Header 19
Header 19
105 02 jun

Openingsfeest Nijmegen

Op zaterdag 2 juni vieren we de opening van onze mooie kinderopvang in Nijmegen! U komt toch ook? Neem gerust vrienden en familie mee.

Activiteiten 

De monumentale Villa Geldersch Hof aan de Postweg is omgetoverd tot een prettige, vertrouwde omgeving waar kinderen en ouders zich meteen thuis voelen. Kindergarden Nijmegen biedt zowel kinderopvang als buitenschoolse opvang (BSO).

Benieuwd naar Kindergarden? U bent van harte welkom op ons openingsfeest! Er is van alles te doen: muzikant Frank Deuss treedt bijvoorbeeld op en er worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Verder zijn natuurlijk onze pedagogisch medewerkers aanwezig. Er is ruimte voor allerlei vragen en zij vertellen graag over onze visie en ons pedagogische werkwijze. Op de groepen en buiten in de tuin vinden activiteiten plaats voor baby's, peuters, kleuters en schoolgaande kinderen.

Daarnaast wordt het voor iedereen smullen, want er worden heerlijke hapjes en drankjes geserveerd door lokale cateraar Suze Kookt. En bij mooi weer wordt er uiteraard gebruik gemaakt van onze fantastische tuin. Kortom, deze nieuwe vestiging van Kindergarden is een fijne plek voor kinderen van baby- tot BSO-leeftijd: om er te zijn en om je te ontwikkelen!

We zien je graag 2 juni op de nieuwe vestiging in Nijmegen! 

Praktische informatie 

Waar? Kindergarden Nijmegen

Wanneer? Zaterdag 2 juni 2018

Hoe laat? Van 10.00 tot 14.00 uur

Voor wie? Iedereen is welkom, dus neem gerust vrienden of familie mee.

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Vanaf de eerste dag voelde het bij Kindergarden vertrouwd en “eigen”. Nikki voelde zich ook meteen op haar gemak.”

Quote kindergarden oisterwijk 2

Susanne (moeder van Nikki)

Kindergarden Oisterwijk
Quote kindergarden oisterwijk 2
×