• Home
  • Activiteiten
  • Wil jij werken bij Kindergarden? Kom kennismaken tijdens onze Meet&Greet in Amsterdam
Kinderopvang kindergarden 42
Kinderopvang kindergarden 42
afbevents7 23 mrt

Wil jij werken bij Kindergarden? Kom kennismaken tijdens onze Meet&Greet in Amsterdam

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de mogelijkheden bij Kindergarden? Dit is je kans. Op vrijdag 23 maart organiseren wij een Meet&Greet op ons hoofdkantoor aan de Herengracht 250 in Amsterdam.

Kom je kennismaken?

Onder het genot van een ontbijtje vertellen wij je wat het werken bij Kindergarden zo uniek maakt en krijg jij de mogelijkheid al jouw vragen te stellen over Kindergarden, de functie en onze teams. Wij zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou. Na het ontbijt organiseren we korte 1-op-1 gesprekken om elkaar beter te leren kennen. En kun je deelnemen aan een mini-workshop van een Vestigingsmanager.

Zijn we na afloop beiden enthousiast? Is er een klik? Dan plannen we meteen een meeloopdag in op een van onze vestigingen in Amsterdam.

Kortom, een mooi moment om in een informele setting bij ons binnen te kijken, de sfeer te proeven en direct te solliciteren.

Onze vacatures

Nieuwsgierig naar de functie van Pedagogisch medewerker? Bekijk hier de vacatures die wij hebben uitstaan in de regio Amsterdam.

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 23 maart 2018
Hoe laat: van 09.00 tot 11.00 uur. Je bent vanaf 08.45 welkom.
Waar: Kindergarden Nederland, Herengracht 250, 1016 BT Amsterdam 
Voor wie: Je bent in het bezit een VOG en een afgeronde opleiding (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang. Je bent een startende of ervaren pedagogisch medewerker. En belangrijker nog: je deelt met ons de passie voor de begeleiding, ontwikkeling en verzorging van kinderen. Bekijk hier de lijst met kwalificerende opleidingen.

Meld je aan

Ben je geïnteresseerd in de vacatures die wij hebben uitstaan voor de functie van pedagogisch medewerker? En beschik jij over de juiste kwalificaties? Meld je dan direct aan voor onze Meet&Greet. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus geef je tijdig op.

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief

Kindergarden heeft oog en oor voor iedereen; kinderen, ouders en medewerkers. ”

Kinderdagverblijf Harderwijk Crech Kindergarden jolanda

Jolanda Leeman

Vestigingsmanager Utrecht Maliebaan
Kinderdagverblijf Harderwijk Crech Kindergarden jolanda
×