• Home
  • Activiteiten
  • Wil jij werken bij Kindergarden? Kom naar de wervingslunch in Rotterdam
Kinderopvang kindergarden 33
Kinderopvang kindergarden 33
130 12 jan

Wil jij werken bij Kindergarden? Kom naar de wervingslunch in Rotterdam

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de mogelijkheden bij Kindergarden? Dit is je kans. Op vrijdag 12 januari organiseren wij een wervingslunch op onze vestiging Kindergarden Rotterdam Straatweg.

Kom je kennismaken?

Tijdens de lunch vertellen wij je wat het werken bij Kindergarden zo uniek maakt en krijg jij de mogelijkheid al jouw vragen te stellen over Kindergarden, de functie en ons team. Wij zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou. Na de lunch organiseren we korte 1-op-1 gesprekken om elkaar beter te leren kennen.

Zijn we na afloop beiden enthousiast? Is er een klik? Dan plannen we meteen een meeloopdag in op een van onze vestigingen in Rotterdam of Capelle a/d IJssel.

Kortom, een mooi moment om in een informele setting bij ons binnen te kijken, de sfeer te proeven en direct te solliciteren.

Wij zijn per direct op zoek naar

Pedagogisch medewerkers, 3 dagen - Rotterdam
Pedagogisch medewerkers, 3 dagen - Capelle a/d IJssel
Pedagogisch medewerkers op oproepbasis, 3 en/of 4 dagen & 0-urencontract

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 12 januari
Hoe laat: van 12.00 tot 14.00 uur
Waar: Kindergarden Rotterdam Straatweg - CNA Looslaan 1-3, Rotterdam
Voor wie: Je bent in het bezit een VOG en een afgeronde opleiding (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang. Je bent een startende of ervaren pedagogisch medewerker. En belangrijker nog: je deelt met ons de passie voor de begeleiding, ontwikkeling en verzorging van kinderen. Bekijk hier de lijst met kwalificerende opleidingen.

Meld je aan

Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures? En beschik jij over de juiste kwalificaties? Meld je dan direct aan voor onze wervingslunch. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus geef je tijdig op.

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief

Mees heeft mooie stappen gezet in zijn ontwikkeling bij Kindergarden!”

quoteram 1

Patricia-Nicole van Handenhove

Moeder van Mees uit Rotterdam
quoteram 1
×