Kinderopvang kindergarden 2
Kinderopvang kindergarden 2
109 17 apr

Workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Breda Prinsjeshof

Uw kind heeft zich serieus bezeerd en u wilt maar één ding: helpen! Maar wat moet u doen? Bijvoorbeeld bij verstuiking of erger: bij verstikking, verbranding of vergiftiging. Tijdens de workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Breda Prinsjeshof leert u wat u moet doen bij deze en andere ongelukken.

Wat kunt u verwachten?

U leert alle belangrijke handelingen voor het geven van eerste hulp aan kinderen van 0 jaar tot ongeveer 12 jaar. U zal ervaren dat levensreddende handelingen bij kinderen vaak anders zijn dan voor volwassenen. U leert ook te anticiperen op ongelukken die in en om het huis plaatsvinden bij de meest kwetsbare groep: kinderen tot zes jaar. 

BHV.nl

Deze workshop kinder-EHBO wordt gegeven door BHV.nl, gespecialiseerd in veiligheid en gecertificeerd door het Oranje Kruis. Na afloop ontvangt u een bewijs van deelname.

Praktische informatie

Waar? Kindergarden Breda Prinsjeshof
Wanneer? Dinsdagavond 17 april 2018
Hoe laat? Van 19.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
Voor wie? De cursus is geschikt voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0 tot ongeveer 12 jaar. Iedereen is welkom, dus neem gerust vrienden, kennissen of buren mee.
Kosten? € 65,- inclusief BTW per persoon. De factuur ontvangt u van BHV.nl. De kosten zijn in sommige gevallen terug te vragen via de zorgverzekering, daar het een gecertificeerde cursus betreft.

Na aanmelding via onderstaand formulier gaat u akkoord met de voorwaarden van BHV.nl. U ontvangt van ons een bevestiging en herinnering een dag voor de workshop.

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Kindergarden is als bedrijf continue in ontwikkeling waardoor we het beste aan kinderen kunnen geven.”

Kinderdagverblijf kindergarden KDV haarlem Kennemerplein Brecht Homma

Brecht Homma

Vestigingsmanager Haarlem Kennemerplein
Kinderdagverblijf kindergarden KDV haarlem Kennemerplein Brecht Homma
×