• Home
  • Activiteiten
  • Workshop 'kinderen met zelfvertrouwen' bij Kindergarden Harderwijk
groene vingers header
groene vingers header
112 31 okt

Workshop 'kinderen met zelfvertrouwen' bij Kindergarden Harderwijk

Het is weer zover, in samenwerking met kinderpsycholoog Tischa Neve, organiseert Kindergarden Harderwijk een workshop 'kinderen met zelfvertrouwen'. Kom je ook?

Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig leven. Hoe meer zelfvertrouwen, hoe meer uitdagingen je durft aan te gaan, hoe beter je tegenslagen op kunt vangen en hoe makkelijker je sociale contacten lopen. In de eerste jaren van het leven van een kind wordt een belangrijke basis gelegd voor het zelfbeeld en zelfvertrouwen. Juist in deze jaren kunnen we kinderen heel veel meegeven om op te groeien tot zelfverzekerde kinderen die weten dat ze er mogen zijn.

Een greep uit de inhoud

in deze interactieve ouderavond gaan we met elkaar aan de slag met dit thema: 

  • Wat is zelfvertrouwen?

  • Waar helpt zelfvertrouwen een kind bij?

  • En vooral: Hoe kun jij als ouder zorgen dat je optimaal bijdraagt aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen bij je kind(eren)?

Kortom, Vind je het leuk om (weer) eens bewust stil te staan bij opvoeden? Om het optimale uit de ontwikkeling van je kinderen te halen of handvatten te krijgen? Zin in een leuke, afwisselende inhoudelijke avond vol met humor en praktische tips? Kom dan naar de interactieve ouderavond die door Tischa bij Kindergarden Harderwijk wordt gegeven.

 

Praktische informatie

Wanneer? Donderdag 31 oktober
Hoe laat? Van 19.30 – 21.30 uur. Inloop: 19.15
Waar? Kindergarden Harderwijk, Bazuindreef 87 te Harderwijk
Voor wie? Iedereen is welkom
Kosten? Geen, alleen even aanmelden!

 

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Kindergarden kijkt naar elk individu en dit spreekt mij enorm aan. De ruimte die er is voor een ieder om zich te ontwikkelen.”

2551

Gerdien van de Peppel

Vestigingsmanager Kindergarden Harderwijk
2551
×