• Home
  • Activiteiten
  • Workshop 'kinderen met zelfvertrouwen' bij Kindergarden Rotterdam
Kinderopvang kindergarden 21
Kinderopvang kindergarden 21
112 13 nov

Workshop 'kinderen met zelfvertrouwen' bij Kindergarden Rotterdam

Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig leven. Hoe meer zelfvertrouwen, hoe meer uitdagingen je durft aan te gaan, hoe beter je tegenslagen op kunt vangen en hoe makkelijker je sociale contacten lopen. In de eerste jaren van het leven van een kind wordt een belangrijke basis gelegd voor het zelfbeeld en zelfvertrouwen. Juist in deze jaren kunnen we kinderen heel veel meegeven om op te groeien tot zelfverzekerde kinderen die weten dat ze er mogen zijn. 

Op dinsdag 13 november neemt Kinderpsycholoog Tischa Neve u op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met kinderen tijdens de workshop 'Kinderen met zelfvertrouwen'. Met humor, zelfspot en vooral gericht op wat werkt voor u en uw kind. U krijgt bruikbare tips en er is voldoende tijd voor vragen.

Een greep uit de inhoud

  • Wat is zelfvertrouwen?
  • Waar helpt zelfvertrouwen een kind bij?
  • Hoe kun jij als ouder zorgen dat je optimaal bijdraagt aan het ontwikkelen van zelfvertrouwen bij je kind(eren)? 

Wie is Tischa Neve?

Tischa Neve geeft voor Kindergarden al jaren trainingen aan pedagogisch medewerksters. Zij werkt zelfstandig als kinderpsycholoog/opvoedkundige, geeft vele lezingen en workshops en maakt online opvoedcursussen. Haar vierde boek ‘Inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden’ komt in september uit. Misschien ken je haar van het tv-programma Schatjes waar zij gezinnen coachte met opvoedproblemen.

Praktische informatie

Wanneer & waar? Dinsdag 13 november bij Kindergarden Rotterdam Rottekade
Hoe laat? Van 20.00 – 22.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur.
Voor wie? Ouders/verzorgers van kinderen tot een jaar of 12. Iedereen is welkom, dus neem gerust vrienden, kennissen en buren mee.
Kosten? Geen, alleen even hier aanmelden. 

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Voor de kinderen is er een mooie combinatie van rust en uitdaging. Ik weet dat daar hard aan gewerkt wordt, maar onze medewerkers lijken het moeiteloos te doen.”

2505 2

Shirley Mather

Vestigingsmanager Kindergarden Rotterdam Honingerdijk
2505 2
×