• Home
  • Activiteiten
  • Zwolle - Workshop Tischa Neve 'leuker en makkelijker opvoeden' GEANNULEERD
Header Activiteiten 1600x375 compressor
Header Activiteiten 1600x375 compressor
TN 17 mrt

Zwolle - Workshop Tischa Neve 'leuker en makkelijker opvoeden' GEANNULEERD

Conform ons actuele beleid rondom het coronavirus annuleren wij uit voorzorg de workshop op 17 maart voor onze vestiging Zwolle. We zullen uiteraard binnen redelijke termijn een vervangend evenement organiseren. 

Tischa Neve geeft voor Kindergarden al jaren trainingen aan de pedagogisch medewerkers. Zij werkt zelfstandig als kinderpsycholoog/opvoedkundige, geeft vele lezingen en workshops en geeft online opvoedcursussen. Haar 4e boek ‘Inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden’ is sinds september uit. Misschien ken je haar van het opvoed tv-programma 'Schatjes' waar zij gezinnen coachte met opvoedproblemen en uit verschillende tijdschriften.

Een avond vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Tischa neemt je op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met kinderen. Met humor, zelfspot (zelf moeder zijn is echt wat anders dan andere ouders coachen), positief en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor jou en voor jouw kind. Want elk kind is anders en elke ouder ook.

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief

Net als de kinderen voelen onze medewerkers zich thuis bij Kindergarden.”

Sandra Dijkgraaf

Vestigingsmanager Capelle aan den IJssel
×