• Home
  • Activiteiten
  • Workshop 'typisch dreumesen en peuters' bij Kindergarden Driebergen
Kinderopvang kindergarden 21
Kinderopvang kindergarden 21
109 30 mei

Workshop 'typisch dreumesen en peuters' bij Kindergarden Driebergen

Als ouder kunt u af en toe wel wat informatie en tips gebruiken om het contact met uw peuter of dreumes te verbeteren. En zo het opvoeden leuker te maken. U bent van harte welkom op woensdag 30 mei bij een workshop van Tischa Neve ‘Typisch dreumesen en peuters’ bij Kindergarden Driebergen.

Een avond rondom dreumessen en peuters, met aandacht voor ontwikkelingstaken van deze leeftijdsgroep en de belangrijkste dingen waar ouders tegen aanlopen: emoties en driftbuien, strijd aan tafel, zindelijkheid en meewerken en luisteren. Kinderpsycholoog Tischa Neve neemt u op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met kinderen. Met humor, zelfspot en vooral gericht op wat werkt voor u en uw kind. U krijgt bruikbare tips en er is voldoende tijd voor vragen.

Wie is Tischa?

Tischa Neve is als kinderpsycholoog verbonden aan Kindergarden en geeft regelmatig interactieve workshops voor ouders. In het verleden gaf zij opvoedtips in het tv programma ‘Schatjes’.

Praktische informatie

Wanneer? Woensdagavond 30 mei
Hoe laat? Van 20.00 – 22.00 uur
Waar? Kindergarden Driebergen
Voor wie? Ouders/verzorgers van peuters en dreumesen. Iedereen is welkom, dus neem gerust vrienden, kennissen en buren mee.
Kosten? Geen, alleen even opgeven via onderstaand formulier. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus geef u tijdig op.

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Een waardevolle bijdrage mogen leveren aan de basis voor een leven lang ontwikkelen, maakt elke dag weer bijzonder”

Loes Janssens

vestigingsmanager Driebergen
×