Meer tijd voor 1-op-1 aandacht

Bij Kindergarden geven we jouw kindje de aandacht waar het op dat moment behoefte aan heeft. Liefdevolle, onverdeelde aandacht… We praten zacht, houden oogcontact, benoemen wat we doen en wat je kindje doet: bij het op schoot voeden, bij het verschonen, bij het naar bed brengen of wakker worden en bij het spelen en ontdekken. Onze medewerkers omringen jouw kindje elk moment met de best mogelijke zorg, liefde en aandacht.

Geen automatische handelingen

Zo is een verschoningsmoment op de babygroep bijvoorbeeld voor ons geen automatische handeling, maar juist een moment van persoonlijke aandacht. Baby’s genieten namelijk van huidcontact met anderen. Door met zorg een baby aan te raken ondersteun je een positief bewustzijn van het lichaam. Daarom benaderen onze pedagogisch medewerkers het verzorgingsmoment als een belangrijk en leerrijk een-op-een moment tussen hen en jouw baby.

Het vestigingsteam ondersteunt

Onze pedagogisch medewerkers kunnen die onverdeelde aandacht aan jouw kindje geven, omdat zij worden ondersteund door collega’s op de vestiging. Zo bereidt de huishoudelijk medewerker elke dag een verse, warme lunch voor iedereen en zorgt voor een schone omgeving. De vestigingsmanager is fulltime aanwezig voor de begeleiding van medewerkers, de administratie en voor praktische vragen van ouders. Door zo samen te werken hebben we alle tijd voor de verzorging, begeleiding en ontwikkeling van jouw kind.
Lees meer over onze medewerkers

Alles om een kind heen heeft invloed...

...daarom meer tijd voor 1-op-1 aandacht!