Even voorstellen....

In de eerste nieuwsbrief heb je al iets over mij kunnen lezen, maar ik kan me voorstellen dat je ook heel nieuwsgierig bent naar wie er nog meer in Vught komen werken.

Iedereen heeft heel veel zin om te beginnen en via onderstaande voorstel stukjes kan je alvast kennismaken met de medewerkers uit ons team.

We hopen je snel te ontmoeten op onze mooie vestiging!

Tadyurah Laturette
Vestigingsmanager Kindergarden Taalstraat Vught

Ingrid van der Loo

Hallo, mijn naam is Ingrid van der Loo, ik ben 29 jaar en opgegroeid in Vlijmen. Vervolgens heb ik een paar jaar in Den Bosch gewoond en sinds anderhalf jaar woon ik samen met mijn vriend Jos in Vught. Ik werk nu 4 jaar met kinderen en ik geniet van de energie die ik van ze krijg en de stapjes die ze maken in hun ontwikkeling! Naast het werken met kinderen sport ik het liefst. Je kan mij vaak vinden op de mountainbike. Verder houd ik van muziek en kan je me altijd uitnodigen voor een spelletje.

Op maandag 4 april zal ik starten bij Kindergarden op de peutergroep in Vught. Ik heb veel zin om samen met mijn collega’s een liefdevolle en leerrijke plek te creëren waar kinderen met plezier heen gaan. Ik kijk er naar uit om jullie persoonlijk te leren kennen. Als jullie vragen hebben, komt gerust naar mij toe.

Charlotte Faber

Mijn naam is Charlotte Faber en ik ben sinds begin dit jaar werkzaam bij Kindergarden. Ik werk nu 10 jaar in de kinderopvang en doe dit met passie. Ik word blij van de vrolijke gezichten, voel me trots als een kindje een nieuwe stap heeft gemaakt en voldaan als ik ‘s avonds naar huis ga.

Ik ben getrouwd en moeder van twee zoons, van 4 en 2,5 jaar. Ouderschap en werken in de kinderopvang is niet te vergelijken, maar ik ben dankbaar voor alle jaren ervaring die ik heb opgedaan.

Werken met kinderen doe je met je hart. Het is werken met gevoel en emotie. De onbevangenheid, de verwondering, de blijdschap die kinderen hebben, maakt mijn werk luchtig en mooi.

Ik kijk er naar uit om alle kinderen en ouders te leren kennen. Graag ben ik met jullie in contact dus als er vragen zijn stel ze gerust!

Daniëlle van Asseldonk

Mijn naam is Daniëlle van Asseldonk, ik ben geboren op 4 augustus 1996 en sinds 2019 woonachtig in Vught samen met mijn vriend. In 2015 heb ik mijn diploma Onderwijsassistent gehaald en in 2019 mijn diploma Gespecialiseerd medewerker jeugdzorg. Hierna ben ik, met veel plezier gaan werken in de kinderopvang.

In mijn vrije tijd vind ik het enorm leuk om de mooiste taarten te bakken, wandelingen te maken met mijn hond Joop en gezellig met vrienden te genieten van een lekkere borrelplank of te ontspannen met een goede film of serie.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie kinderen nieuwe dingen te leren en mooie avonturen te maken!

Judith Keijsers

Mijn naam is Judith Keijsers en ik woon samen met mijn vriend Ralf in Vught. Ik ben 27 jaar oud en inmiddels al bijna 4 jaar werkzaam in de kinderopvang. In deze jaren heb ik altijd op de dreumes- en/of peutergroepen gestaan. Nu ga ik vanaf april 4 dagen in de week vast op de babygroep werken.

Ik kijk er naar uit om een veilige sfeer te creëren op de groep. En om samen met de ouders en collega’s te kijken hoe we iedereen het beste kunnen stimuleren in hun eigen ontwikkeling.

Verder vind ik het leuk om bezig te zijn met het uitvoeren van activiteiten, zowel op werkgebied als privé. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om lekker buiten te zijn. Ik houd heel erg van wandelen in het bos, van windsurfen in de zomer of een balletje te slaan op de golfbaan.

Ik kijk er naar uit om persoonlijk kennis te maken met iedereen.

Rylana van den Berg

Ik zal me even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Rylana van den Berg en ik ben 37 jaar. Ik woon heel mijn leven al met veel plezier in het mooie Vught.

Ik heb een vriend en hij is de vader van onze twee zoons Lucas (15 jaar) en Simon (13 jaar). Ook hebben we een hondje. Ik werk al vanaf mijn 16e jaar in de kinderopvang en dat is echt mijn ding. Geen dag is hetzelfde en we maken er samen elke dag weer een fijne, mooie, leuke, gezellige en leerzame dag van. De band die je opbouwt met de kinderen en de veiligheid die je ze kan bieden, is voor mij heel bijzonder en mooi. 

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de manege met mijn vriendinnen en mijn twee paarden. Ik wandel graag met de hond, ga graag een hapje eten of wat gezelligs doen met mijn gezin en vriendinnen. Verder heb ik ontzettend veel zin om jullie allemaal te ontmoeten! En er een mooie tijd van te maken bij Kindergarden Vught! Tot dan….!

Rachèl Scheffers

Mijn naam is Rachèl Scheffers en ik ben 26 jaar. Ik woon in Vught samen met mijn vriend Mitchel, zoontje Lowen van 4 maanden en ons hondje Puck.

Ik ben ondertussen alweer enige tijd werkzaam in de kinderopvang, waar ik de afgelopen 1,5 jaar vast op de babygroep heb gewerkt. Het is mijn passie om met kinderen te werken. Ik krijg hier altijd erg veel energie van. Het werken met de allerkleinste en het kostbaarste bezit van elke ouder vind ik een van de mooiste dingen om te kunnen doen.

In mijn vrije tijd zoeken wij graag de gezelligheid op bij vrienden en onze families. Ook vinden wij het heerlijk om een wandeling te maken door de bossen.

Vanaf April begint mijn nieuwe uitdaging bij Kindergarden. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met alle nieuwe collega’s, ouders en kinderen er iets moois van te gaan maken.

Lieke van Drunen

Ik ben Lieke van Drunen, 31 jaar oud en moeder van 2 zoontjes. (2,5 & 0 jaar).

Samen met mijn vriend en kids, woon ik in Oisterwijk. In mijn vrije tijd geniet ik volop van het gezinsleven, een gezellige borrel met vrienden, een leuk spelletje of een wandeling door de Oisterwijkse bossen.

Inmiddels ben ik al 12 jaar, met veel plezier, werkzaam in de kinderopvang. Mijn passie in het werken met kinderen is het zien groeien en het ontwikkelen van de kinderen, wetend dat je daar zelf een bijdrage aan hebt gehad. Een glimlach, een knuffel of een leuk gesprekje maakt mijn dag altijd goed.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen en heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur!

Inge Schuurmans

Mijn naam is Inge Schuurmans, ben 32 jaar jong en woon samen met mijn hond Bram in Vught. Al enkele jaren ben ik werkzaam in de kinderopvang, waarvan ik de laatste twee jaar vast op een babygroep heb gewerkt. Hier ben ik erachter gekomen dat deze doelgroep echt mijn voorkeur heeft.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om buiten te zijn en door de bossen te kunnen wandelen met de hond en verdiep ik mij graag in fotografie.

Vanaf April kom ik vier dagen vast op de babygroep te staan en heb hier ontzettend veel zin in. Zin om samen met alle nieuwe collega's deze uitdaging aan te gaan en er samen met jullie, de ouders en de kinderen iets moois van te maken.

Mariska van der Doelen

Mijn naam is; Mariska van der Doelen. Samen met mijn man Nard en onze drie zonen: Lennard, Yannick en Etienne, woon ik in Vught.

Ik heb er reuze zin om bij Kindergarden te komen werken. Al vele jaren werk ik met liefde en plezier met jonge kinderen. Samen creatief bezig zijn, liedjes zingen of een gezellig boek voorlezen, daar kan ik echt van genieten.

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn gezin, en maak ik van al deze leuke uitjes regelmatig een mooi fotoboek.

Liselotte Franken

Mijn naam is Liselotte Franken, geboren op 17 april 1999. Sinds 2021 ben ik samen gaan wonen met mijn vriend in Den Bosch. Voorheen altijd in Vught gewoond samen met mijn familie. Ik heb mijn diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 3 en 4 afgerond. En ben daarna altijd met veel plezier gaan werken in de kinderopvang.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fotograferen en om hier en daar is wat lekkers te bakken. Wandelingen maken met mijn hond Bobbie vind ik ook erg leuk om te doen. In het weekend af en toe gezellig met vrienden wat afspreken en een leuke film of serie kijken.

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te leren kennen. En om er samen met jullie en de kinderen iets moois van te maken en nieuwe dingen te ontdekken!

Esther

Mijn naam is Esther 29 jaar en woon samen met mijn man en zoontje die in augustus 2021 is geboren op een boerderij in Best. In mijn vrije tijd ga ik lekker veel naar buiten met mijn zoontje. Maar ik houd ook van gezelligheid met mijn vrienden.

Vanaf 2019 ben ik werkzaam bij Kindergarden locatie Eindhoven. Ik heb onwijs veel zin om in Vught te gaan werken en om voor jullie kinderen te gaan zorgen. Wat ik erg belangrijk vind is dat om per kind kijken wat hij of zij nodig heeft en hierop in te spelen. Ik vind oudercontacten ook erg belangrijk dus als je ooit vragen hebt of je zit met iets kom dan vooral langs, dan gaan we samen kijken of ik iets voor jullie kan betekenen.

Mariëtte Smits

Ik ben Mariëtte Smits van Iersel. Ik woon in Biezenmortel. Ik ben getrouwd met Anton. Wij zijn beide 53 jaar en hebben 2 kinderen. Marvin, een zoon van 21 en een dochter die nu net 17 is geworden.

Ik heb veel verschillende dingen gedaan op werkgebied. Ik ben het liefst altijd bezig. Zo ga ik ook graag wandelen, fietsen, sporten, koken en knutselen. Een vakantie die bij mij past is o.a. een skivakantie in Oostenrijk en ik vind het ook leuk om te gaan wandelen en/of fietsen in een zonnige bosrijke omgeving, of lekker aan zee. Favoriete landen zijn o.a Oostenrijk, Kroatië, Italië, Griekenland of een ander warm land. Ik houd van lekker eten, voor een gyrosschotel en een glas Samos van de Griek kun je mij wakker maken. Verder houd ik van een opgeruimd en schone omgeving. Ik zorg graag voor anderen en ook nog een beetje voor mijzelf natuurlijk.

Emma

Mijn naam is Emma, 27 lentes jong en woon al een aantal jaren in het mooie Den Bosch.

Wie ik ben? Ik ben eerlijk, empathisch en een verbinder. Kattenvrouwtje van de lieve Levi, een tikkeltje spiritueel en lekker eigenzinnig. Tijdens mijn werk haal ik energie uit het samen met de kinderen op de grond zitten, samen dansen en genieten van de buitenlucht. Ik heb erg veel zin om jullie allemaal te mogen ontmoeten en ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan in Vught, zie ik jullie daar?!

Dianne van Keijzerswaard

Ik ben Dianne van Keijzerswaard 59 jaar en samen met mijn man woon ik in Vught. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, ik zit op de kunstacademie en ben een prentenboek aan het maken. Daarnaast hou ik van tuinieren zowel in mijn sier als moestuin. Kook dan graag met mijn verse producten uit eigen tuin. Ik speel toneel bij een toneelgezelschap en zing graag.

Per 4 April gaat de nieuwe locatie van Kindergarden in Vught van start, daar mag ik mee de BSO groep vorm gaan geven en heb zin in deze nieuwe uitdaging. Ik ben een oude rot in het vak en werk al meer dan 25 jaar in de Kinderopvang. Desalniettemin gaat mijn hart nog steeds sneller kloppen om kinderen te begeleiden en te stimuleren en daardoor een bijdrage te leveren aan hun verdere ontwikkelingen.

Ik kijk ernaar uit om me helemaal “thuis” te voelen binnen de Kindergarden.

    ​​​​