• Home
  • Nieuws
  • Kindergarden nieuwe eigenaar Kinderhonk
Kinderopvang kindergarden 21
Kinderopvang kindergarden 21
173 01 mei

Kindergarden nieuwe eigenaar Kinderhonk

Per 1 mei hebben we alle 7 vestigingen van Kinderhonk in Amsterdam overgenomen. Kindergarden en Kinderhonk delen hun visie op kinderopvang en streven naar hoogwaardige kwaliteit, zowel op het gebied van verzorging als ontwikkeling. Alle medewerkers van Kinderhonk komen in dienst bij Kindergarden.

In Amsterdam hebben we al drie vestigingen, aan de Herengracht, de Vondelstraat en de Zuidas. Daar komen 7 nieuwe vestigingen bij op de volgende adressen:

In het Centrum: Kindergarden Stad aan de Voormalige Stadstimmertuin 1-3. In West: Kindergarden Nassau aan de Nassaukade 327.
In Zuid: Kindergarden Villa Vondel aan de Waldeck Pyrmontlaan 23.
In Oost/Watergraafsmeer: Kindergarden Middenweg aan de Middenweg 88-90, Kindergarden Fizeau aan Fizeaustraat 4, Kindergarden Kinderplein aan het Zuivelplein 11 en Kindergarden Onderlangs aan Onderlangs 36M.

Persoonlijke, kleinschalige benadering

Kindergarden en Kinderhonk delen hun visie op kinderopvang. ‘We kiezen beide voor een persoonlijke, kleinschalige benadering op onze vestigingen,’ zegt Nicole Krabbenborg. ‘Daarom was er vanaf het eerste gesprek een klik met Kinderhonk. Zorg en ontwikkeling staan ook bij hen centraal.’

Kwaliteit erkennen en voortzetten

Afgelopen 16 jaar stak Kinderhonk oprichtster en eigenaresse Susannah Rabenswaay veel liefde en energie in haar vestigingen. ‘Vanaf het prille begin was Kindergarden mijn voorbeeld en daarom ben ik blij dat zij de kwaliteit van Kinderhonk erkennen en voortzetten, en dat de continuïteit voor kinderen, ouders en medewerkers is gewaarborgd.’

Vertrouwde gezichten

‘Alle medewerkers komen in dienst bij Kindergarden,’ aldus Nicole Krabbenborg. ‘Het betekent vertrouwde gezichten op alle vestigingen van Kindergarden in Amsterdam, dat is natuurlijk fijn voor iedereen.’

Wereldwijs: eigen pedagogisch programma

Kindergarden onderscheidt zich binnen de kinderopvang door de kracht van het pedagogisch programma Wereldwijs en de professionaliteit van de medewerkers. Onze eigen Kindergarden Academie waarborgt die kwaliteit. Zij biedt uiteraard ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die aansluiten op de wensen en behoeften van onze nieuwe pedagogisch medewerkers in Amsterdam.

Nog niet bekend met Kindergarden?

Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op een vestiging bij u in de buurt? Kom gerust een langs voor een rondleiding. U bent van harte welkom!

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Kinderen kunnen zich in hun eigen tempo ontwikkelen in een liefdevolle en veilige omgeving”

×