• Home
  • Nieuws
  • Kindergarden nieuwe eigenaar Knotz Kinderopvang
Kinderopvang kindergarden 19
Kinderopvang kindergarden 19
105 01 nov

Kindergarden nieuwe eigenaar Knotz Kinderopvang

Kindergarden groeit! Per 1 november 2018 nemen we alle vestigingen van Knotz Kinderopvang in Delft en Den Haag over.

Door de overname van Knotz Kinderopvang komen er in Delft en Den Haag vijf Kindergarden vestigingen bij. In Delft gaat het om de vestigingen Delft Zuid, Delft Reinier de Graaf, Delft Buitenhofdreef en Delft Hugo de Grootstraat. In Den Haag hebben we al 4 Kindergarden vestigingen en daar wordt nu kinderdagverblijf Den Haag Bezuidenhoutseweg aan toegevoegd. Delft Zuid en Delft Hugo de Grootstraat beschikken over een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Daarnaast beschikt Delft Zuid nog over een dependance BSO met een focus op sport en bewegen.

‘Beide organisaties delen hun visie op kinderopvang en gaan uit van een persoonlijke benadering.’ zegt Nicole Krabbenborg, algemeen directeur van Kindergarden.

Zorg en ontwikkeling
Voor oprichters Pim en Frank Lubbers van Knotz Kinderopvang nemen zorg en ontwikkeling een centrale plaats in, net als bij Kindergarden. Nicole Krabbenborg: ‘We zijn er alle drie van overtuigd dat ieder kind zich moet kunnen ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. Het is onze taak ze daarin te begeleiden, samen met de ouders.’

Vertrouwde gezichten op de vestigingen
Het allerbelangrijkste om de overgang zo onopvallend mogelijk te laten verlopen, zijn de medewerkers. Gelukkig hebben zij allemaal aangegeven bij Kindergarden te willen blijven: iedereen komt automatisch in dienst bij Kindergarden. Dat betekent vertrouwde gezichten op de vestigingen, dat is fijn voor kinderen en ouders.

Eigen academie en pedagogisch programma
‘We onderscheiden ons door de kracht van het pedagogisch programma Wereldwijs, waarin kinderen de ruimte krijgen om veel zelfstandig te onderzoeken, te imiteren en te leren, en de professionaliteit van onze medewerkers,’ zegt Nicole Krabbenborg. ‘Onze eigen Kindergarden Academie waarborgt die kwaliteit. Zij biedt straks natuurlijk ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die aansluiten op de wensen en behoeften van onze nieuwe collega’s.’

Nog niet bekend met Kindergarden?
Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op een vestiging bij u in de buurt? Kom gerust een langs voor een rondleiding. U bent van harte welkom!

 

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
Quote kindergarden oisterwijk 4

Kindergarden onderscheidt zich door de oprechte betrokkenheid; eerlijk, echt en daardoor zo persoonlijk!”

Quote kindergarden oisterwijk 3

Susanne (moeder van Nikki)

Kindergarden Oisterwijk
Quote kindergarden oisterwijk 3
×