• Home
  • Nieuws
  • Kindergarden nieuwe eigenaar Prinsjeshof
VERVOLG 22
VERVOLG 22
109 10 jan

Kindergarden nieuwe eigenaar Prinsjeshof

Per 2 januari hebben we in Breda Prinsjeshof over genomen van Karen en Edo Oostwouder. Zij vonden in Kindergarden de organisatie die hun visie op kinderopvang deelt, hun hoogwaardige kwaliteit erkent en deze wil voortzetten. Alle medewerkers hebben aangegeven te willen blijven en komen bij ons in dienst. De nieuwe vestigingen heten: Kindergarden Breda Prinsjeshof in Breda-Zuid, aan de Overakkerstraat 188 en Kindergarden Breda Princenhage aan de Liesboslaan 8.

Op beide vestigingen is er zowel opvang voor kinderen van 0-4 jaar, als Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar. ‘We zijn heel blij dat Karen en Edo voor ons hebben gekozen om de toekomst van Prinsjeshof voort te zetten,’ zegt Nicole Krabbenborg, algemeen directeur van Kindergarden.

Persoonlijk en kleinschalig

‘Uitgangspunt bij de overname was zo min mogelijk verandering voor kinderen, ouders en medewerkers. Dat is gelukt, vooral omdat we de visie op kinderopvang delen. We kiezen beide voor een persoonlijke, kleinschalige benadering op onze vestigingen,’ zegt Nicole Krabbenborg. ‘Dat wordt door ouders gewaardeerd. Zorg en ontwikkeling staan ook bij Prinsjeshof centraal. Ieder kind moet zich kunnen ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo. Het is onze taak ze daarin te begeleiden, samen met de ouders.’

Buiten slapen

Karen en Edo Oostwouder hebben vertrouwen in de plannen van Kindergarden voor Prinsjeshof. ‘Er wordt geïnvesteerd, terwijl het bijzondere karakter van de vestigingen behouden blijft. Princenhage zal in 2017 worden verbouwd, zodat er meer groepen geopend kunnen worden voor kinderopvang. De unieke buitenslaapplekken blijven, net als de nanny service.’

Vertrouwde gezichten

Beide organisaties hebben de intentie om de overgang onopvallend te laten verlopen. ‘Het allerbelangrijkste daarvoor zijn de medewerkers,’ aldus Nicole Krabbenborg. ‘Gelukkig hebben zij allemaal aangegeven bij ons te willen blijven: iedereen komt automatisch in dienst bij Kindergarden. Dat betekent vertrouwde gezichten op beide vestigingen, dat is fijn voor kinderen en ouders.’

Wereldwijs: eigen pedagogisch programma

Kindergarden onderscheidt zich binnen de branche door de kracht van het pedagogisch programma Wereldwijs en de professionaliteit van de medewerkers. Onze eigen Kindergarden Academie waarborgt die kwaliteit. Zij biedt uiteraard ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die aansluiten op de wensen en behoeften van de pedagogisch medewerkers in Breda.

Nog niet bekend met Kindergarden?

Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op een vestiging bij u in de buurt? Kom gerust een langs voor een rondleiding. U bent van harte welkom!

 

 

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

De nieuwsgierigheid en onbevangenheid zijn aanstekelijk. Spelenderwijs kinderen laten ontdekken is het mooiste dat we als team kunnen bieden.”

2552 2
2552 2
×