• Home
  • Nieuws
  • Kinderkitchen: Duurzame visragout met biologische witlof, champignons en spaghettini.
VERVOLG 22
VERVOLG 22
kinderkitchenoktober 20 okt

Kinderkitchen: Duurzame visragout met biologische witlof, champignons en spaghettini.

Deze week eten wij onder andere duurzame visragout met biologische witlof, champignons en spaghettini. Dit is ook heel eenvoudig zelf te maken.

Ingredienten

  • Biologische witlof
  • Gesneden champignons
  • Spaghettini
  • Duurzame zalm
  • Roze garnaaltjes
  • Visbouillon (1 blokje per liter)
  • Biologische halfvolle melk

Bereidingswijze

Kook de pasta gaar. Snij de witlof fijn met de keukenmachine en stoof deze 5 minuten. Voeg de champignons toe en laat het geheel nog 5 minuten stoven. Voeg de melk en de bouillonblokjes toe, breng alles aan de kook en voeg dan de in stukjes gesneden vis toe. Laat dit ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Binden kan vervolgens met allesbinder.
Meng de pasta door het vismengsel en voeg op het laatst de garnalen toe.

Smullen maar! Smakelijk eten.

Gezond eten

Kindergarden hecht veel waarde aan gezonde en gevarieerde voeding. Meer over gezond eten bij Kindergarden

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of
Quote kindergarden oisterwijk 4

Kindergarden onderscheidt zich door de oprechte betrokkenheid; eerlijk, echt en daardoor zo persoonlijk!”

Quote kindergarden oisterwijk 3

Susanne (moeder van Nikki)

Kindergarden Oisterwijk
Quote kindergarden oisterwijk 3
×