• Home
  • Nieuws
  • Kinderkitchen: Marokaanse Tajine met Runderchipolata
VERVOLG 22
VERVOLG 22
136 29 aug

Kinderkitchen: Marokaanse Tajine met Runderchipolata

Deze week eten wij onder andere Marokaanse Tajine met Runderchipolata.

Ingrediënten (voor 2 volwassenen en 2 kinderen)

  • 250 gram provencaalse wokgroenten
  • 1 Aubergine
  • 150 gram Biologische couscous
  • 200 gram Biologische runderchipolata
  • tomatenblokjes rozijntjes
  • Kaneel, gember, paprikapoeder, tijm, laurier en citroensap

Benodigdheden

  • Grote pan voor de groenten en vlees
  • Grote pan voor de couscous

Bereidingswijze

Bereid de couscous zoals op de verpakking en meng er de rozijntjes door. Bak de worstjes en stoof de wokgroenten 5 min in een scheut olijfolie in een grote pan. Voeg de stukjes gesneden aubergine, tomatenblokjes, gember, kaneel, paprikapoeder, tijm, citroensap en laurier toe en laat ongeveer een half uur sudderen. Voeg eventueel wat water toe als het te droog is. Meng alles door elkaar.

Toevoegingen

Proef of er nog peper en zout toegevoegd moet worden.

 

Meer over ons voedingsbeleid

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Kindergarden kijkt naar elk individu en dit spreekt mij enorm aan. De ruimte die er is voor een ieder om zich te ontwikkelen.”

2551

Gerdien van de Peppel

Vestigingsmanager Kindergarden Harderwijk
2551
×