VERVOLG 99
VERVOLG 99
78 12 nov

Recept: Quinoapilav

Wij hechten veel waarde aan gezonde en gevarieerde voeding. Voor een gezond eetpatroon is het belangrijk om aan verschillende smaken te wennen.

Een van de gerechten die wij deze week aten was Quinoapilav. Wilt u het zelf thuis ook eens maken?

Ingrediënten

(voor 2 volwassenen en 2 kinderen)

  • 300 gram kabeljauwfilet
  • 200 gram biologische prei
  • 150 gram biologische courgette
  • 200 gram quinoa
  • 1 biologische ui
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • Verse gember (naar smaak, ongeveer 2 centimeter)

Bereidingswijze

Was de groente en snij de prei en ui. Schil de gember en snij in kleine blokjes. Bak de gember samen met de gesneden ui ongeveer 2 minuten op laag vuur. Rasp of snij de courgette. Stoof de courgette 15 minuten samen met de gesneden prei in een stoofpan. Voeg de quinoa toe met de gember, ui en kerrie. Maak in een losse pan met 1 blokje groentebouillon een half liter bouillon. Voeg die stapsgewijs toe totdat de quinoa gaar is. Bak de kabeljauw en voeg alles samen. Eet smakelijk!

Wist u dat...

.. wij elke dag een vers bereide, warme lunch hebben? Voor meer informatie kunt u ons bellen op 020 - 423 54 22 of vrijblijvend eens op bezoek komen.

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Wat ik zo mooi vind, is dat het bij ons écht om de kinderen gaat.”

2521 2

Willemijn van Grimbergen

Vestigingsmanager Zeist
2521 2
×