Kindergarden Kinderdagverblijf Vestiging9 compressor
Kindergarden Kinderdagverblijf Vestiging9 small compressor

Onze ambitie

Baby’s zien opgroeien tot kinderen die onbevangen en zelfverzekerd het leven tegemoet treden. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. Daar ligt ook onze toegevoegde waarde: kinderen stimuleren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Wij willen daarvoor samen met jou als ouder de basis leggen.

Continu in ontwikkeling

In 1998 opende Kindergarden haar eerste vestiging in Weesp. Inmiddels hebben wij 63 kinderopvang vestigingen in Nederland. In 2011 zijn we onderdeel geworden van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld.

Persoonlijk en binnen ons vakgebied willen wij blijven groeien. Dat doen we op onze eigen Kindergarden Academie, waar onder anderen kinderpsycholoog Tischa Neve diverse modules ontwikkelt en doceert.

Gemotiveerde medewerkers

Onze medewerkers zijn heel belangrijk bij het creëren van een huiselijke en veilige omgeving voor je kind. Motivatie is daarbij het sleutelwoord. Wij besteden daarom veel tijd aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Deze inspanningen worden gewaardeerd: dit jaar ontvingen we voor de vijfde keer op rij het Great Place to Work keurmerk.

Meer weten?

Lees eens onze korte kennismaking, klik in het menu hiernaast of bezoek één van onze vestigingen.

Er wordt zoveel gedaan om mijn kinderen te stimuleren en ontwikkelen. Ik laat ze altijd met een goed gevoel achter. ”

quoteweesp

moeder van Camille en Elise - Kindergarden Weesp

quoteweesp
×