VERVOLG 26
VERVOLG 26

Kindergarden is een professionele organisatie voor kinderopvang die hoogwaardige zorg biedt. In 1998 zijn we gestart met één vestiging in Weesp. Inmiddels telt onze organisatie ruim 60 vestigingen in Nederland. In 2011 zijn we onderdeel geworden van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld. Dat geeft ons toegang tot veel kennis en expertise. Bovendien biedt het ons de mogelijkheid om verder te groeien.

Visie

Kindergarden ziet kinderopvang niet als een puur werkgerelateerde oplossing waarin de ouder centraal staat, maar plaatst het kind centraal. Kinderopvang draagt bij aan de ontwikkeling en het welbevinden van een kind. Ieder kind heeft een natuurlijke behoefte om te ontdekken, te onderzoeken en te proberen.

De basis voor de persoonlijkheid van een mens wordt gelegd in de eerste vier levensjaren. Het is essentieel dat een kind in deze periode spelenderwijs gestimuleerd wordt alle zintuigen te gebruiken en een optimale, op het individu gerichte begeleiding krijgt tijdens zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Goede kinderopvang biedt dit. Wij bieden dit.

Missie

Het is onze missie om te zorgen voor morgen door het fundament te leggen voor de ontwikkeling van baby’s tot zelfstandige, onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Met onze mensen, onze aanpak én onze eigen onbevangenheid slagen wij daar in!

Managementteam

Onze groei willen we waarborgen en onze ambities waarmaken. Het managementteam geeft daar richting aan en bestaat uit 5 leden:

Nicole Nieuw ZW

Nicole Krabbenborg, Algemeen directeur

"Continu kwaliteit leveren is essentieel als je de beste wilt zijn én wilt groeien. Daarom zijn de kinderen én onze medewerkers het belangrijkst bij Kindergarden. We motiveren hen, geven hen (zelf)vertrouwen en laten hen groeien."
Hanneken Nieuw ZW

Hanneke Visser, Operationeel & HR directeur

"Om kinderen het allerbeste te kunnen bieden, moet je hen die voor de kinderen zorgen natuurlijk ook het allerbeste bieden. De ontwikkeling van de kinderen en onze medewerkers staat daarom bij Kindergarden centraal."
Ivo2

Ivo Schunselaar, Facilitair directeur

“Kindergarden wil toonaangevend zijn en blijven in de Kinderopvang. Een veilige en fijne omgeving voor kinderen, ouders en medewerkers is daarvoor essentieel. Voor onze bestaande en nieuwe locaties zoeken we altijd naar verbeteringen - groot of klein - om dat te realiseren.”  
Ellen website

Ellen van der Sprong, Marketing directeur

"Elke dag opnieuw realiseer ik me dat ouders hun kostbaarste bezit aan ons toevertrouwen. Bij alles wat we doen, zijn we ons daarvan bewust. En dat merken ouders, als ik zie hoeveel ouders ons aanbevelen bij hun vrienden en familie. Betere ambassadeurs kunnen we ons niet wensen." 
Wouter website

Wouter Janssen, Financieel directeur

"Kwaliteit en continuïteit vereisen een stevig financieel fundament. Dat kunnen we garanderen doordat we onderdeel zijn van Bright Horizons, wereldwijd één van de meest toonaangevende spelers met een solide balans en rendement. Hierdoor zijn ook de financiële processen (mede onder invloed van de notering aan de New York Stock Exchange) van een hoog niveau." 

 

Meer weten?

Lees eens onze korte kennismaking of bezoek een van onze vestigingen.

clock

Kom eens op bezoek

of

Werken in een omgeving waar iedereen dezelfde passie heeft voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen, is ontzettend inspirerend”

mijke visser

Mijke Visser

Beleidspedagoog
mijke visser
×