• Home
  • BSO proefspelen bij Nijmegen
Kinderopvang kindergarden 41
Kinderopvang kindergarden 41

Zelf ontdekken en ervaren is toch ’t leukst!?

KOM PROEFSPELEN BIJ BSO NIJMEGEN

Benieuwd naar de buitenschoolse opvang (BSO) van Kindergarden? Natuurlijk ben je van harte welkom. Maar is het niet veel fijner als je kind zelf een dagje komt proefspelen en ervaren? Vrijblijvend en het kost niets.

Tijdens de proefspeeldag doet je kind mee aan alle leuke vakantie-activiteiten die we hebben gepland. Uiteraard is er ruimte om zelf te spelen of volop te bewegen in ons theater, de kinderkeuken, het atelier of tuin. Ook laten we je graag zien wat onze BSO zo aantrekkelijk maakt. Onze vestigingsmanager vertelt het je met alle plezier bij het brengen of ophalen.

040MKoning   033MKoning   080MKoning

Het echte vakantiegevoel

We vinden het belangrijk dat kinderen helemaal los komen van school en het echte vakantiegevoel ervaren. Daarom kijken we per dag welke activiteiten passen bij het weer en waar de kinderen zelf behoefte aan hebben. Bij goed weer zetten we bijvoorbeeld een avontuurlijke speurtocht uit en als het heel hard regent duiken we het atelier in om te schilderen en te knutselen.

Enthousiast?

Klik op één van de links voor de gewenste datum:

Praktische informatie:

Voor wie? Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn van harte welkom! 
Tijden: Brengen: tussen 09.00 en 09.30 uur en halen: tussen 17.00 en 17.30 uur
Locatie: Kindergarden Nijmegen, Postweg 50
Eten en drinken: Tijdens een proefspeeldag doet je kind de hele dag mee op de BSO, hij of zij krijgt ook lunch, fruit en andere tussendoortjes.
Aanmelden: is verplicht. Klik op de gewenste datum en meld je kind aan.

×