VERVOLG 6
VERVOLG 6

Ouderavond Spraak en Taal bij Kindergarden Baarn

De communicatie van een kind begint al na de geboorte en de eerste 7 jaar zijn belangrijk voor de ontwikkeling van de spraak en taal. Praat je kind niet of nauwelijks, is je kind slecht verstaanbaar of heeft het moeite met drinken en eten? Op zoek naar een oplossing is...

Lees meer

Zomerfeest bij Kindergarden Baarn

Op zaterdag 23 juni viert Kindergarden Baarn haar zomerfeest. Er is een kinderboekenmarkt, springkussen en nog veel meer. Ben jij er ook bij?

Lees meer

GEANNULEERD: Informatieavond seksualiteit bij kinderen bij Kindergarden Baarn

Donderdagavond 21 juni organiseert Kindergarden Baarn een ouderavond seksualiteit. Tijdens deze ouderavond komt de normale seksuele ontwikkeling van kinderen aan bod. 

Lees meer

Voorlichtingsavond mondhygiëne bij Kindergarden Baarn

Heeft uw kind zijn of haar eerste tandje al? Het gebruik van de tandenborstel klinkt voor ieder ander als een hele gewone dagtaak, maar hoe moet deze eigenlijk gebruikt worden bij jonge kinderen? Woensdag 6 juni organiseren we bij Kindergarden Baarn een voorlichtingsavond over mondhygiëne. Bent u er ook bij?

Lees meer

Nieuw bij Kindergarden Baarn: Cursus Ontspannen Moederschap

Moeder worden is fantastisch. Moeder zijn is soms best pittig. Zeker wanneer je werk en gezin combineert. Als moeder verwacht je veel van jezelf en voordat je het weet ben je de hele dag aan het rennen, regelen en managen. En vergeet je jezelf.

Lees meer

Workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Baarn

Uw kind heeft zich serieus bezeerd en u wilt maar één ding: helpen! Maar wat moet u doen? Bijvoorbeeld bij verstuiking of erger: bij verstikking, verbranding of vergiftiging. Tijdens de workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Baarn leert u wat u moet doen bij deze en andere ongelukken.

Lees meer

Informatieavond seksuele opvoeding kinderen bij Kindergarden Baarn

Je treft kinderen tijdens het spelen half bloot aan en vraagt je af: is dit normaal en hoe reageer ik hierop? Tijdens deze avond komt de normale seksuele ontwikkeling van kinderen aan bod.

Lees meer

Workshop 'Mama, ontspan!' bij Kindergarden Baarn

Kinderen, partner, werk, huishouden, sport, familie, vrienden… Vaak is het rennen en vliegen. Hoe verdeelt u als moeder uw tijd zonder uzelf daarbij te vergeten?

Lees meer
×