Informatie avond Hoofddorp Julianalaan

Op 1 september opent Kindergarden de nieuwe vestiging aan de Julianalaan 46. Een prachtig pand aan de rand van het centrum.

Lees meer

Festival bij Kindergarden Rotterdam

Dit jaar genoeg mogelijkheid om feest te vieren bij Kindergarden. Onze vestigingen in Rotterdam organiseren festivals! Door het hele jaar verspreid, genietend van alle verschillende seizoenen. Er is tijdens ieder festival van alles te doen. De activiteiten voor kindjes zijn gebaseerd op ons pedagogisch beleid Wereldwijs en er wordt gezorgd...

Lees meer

Workshop '(niet) straffen en belonen' van Tischa Neve bij Kindergarden Capelle aan den IJssel

Wilt u zich wel eens verdiepen in een opvoeding zonder beloningen en straffen? U bent van harte welkom op 11 december bij een workshop van Tischa Neve ‘(niet) straffen & belonen’ bij Kindergarden Capelle aan den IJssel.

Lees meer

Open dag bij Kindergarden Capelle aan den IJssel

Boeken met een kleine vouw of een scheurtje in de kaft... Niet meer geschikt voor de verkoop, maar eigenlijk nog hartstikke goed. Deze boeken zijn te koop tijdens de open dag bij Kindergarden Capelle aan den IJssel.

Lees meer

Ouderavond nieuwe vestiging Kindergarden Rotterdam

Benieuwd naar de nieuwe vestiging aan de Westzeedijk?

Lees meer

How2Talk2Kids, 'Broers en zussen zonder rivaliteit’ - Kindergarden Rotterdam

Gesteggel, getreiter en geschreeuw: kibbelende broers of zussen kunnen ouders tot wanhoop drijven. Toch kunt u hier als ouder wel degelijk iets aan doen!

Lees meer

Workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Rotterdam

Je kind heeft zich serieus bezeerd en je wil maar één ding: helpen! Maar wat moet je doen? Bijvoorbeeld bij verstuiking of erger: bij verstikking, verbranding of vergiftiging. Tijdens de workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Rotterdam Honingerdijk leer je wat je moet doen bij deze en andere ongelukken.

Lees meer

Infoavond bij Kindergarden Rotterdam

Benieuwd naar de nieuw te openen vestiging aan de Westzeedijk?

Lees meer

Kom jij ons ook opzoeken op Rrrollend?

Kindergarden is deze zomer ook bij het meest knusse foodtruckfestival van Nederland, Rrrollend! Naast lekker eten, drinken en genieten van de muziek óók gezellig knutselen met je kinderen? Zoek ons dan op! Er zijn verschillende activiteiten voor de kinderen, zoals knutselen met koksmutsen, schminken en figuurtjes maken van fruit. 

Lees meer
×