109 23 mrt

Festival bij Kindergarden Rotterdam

Dit jaar genoeg mogelijkheid om feest te vieren bij Kindergarden. Onze vestigingen in Rotterdam organiseren festivals! Door het hele jaar verspreid, genietend van alle verschillende seizoenen. Er is tijdens ieder festival van alles te doen. De activiteiten voor kindjes zijn gebaseerd op ons pedagogisch beleid Wereldwijs en er wordt gezorgd voor hapjes en drankjes en muziek.

Het eerste festival vindt plaats op 23 maart bij Kindergarden Rotterdam Straatweg. U komt toch ook? Neem gerust vrienden en familie mee. 

Activiteiten 

Ons vernieuwd pedagogisch beleid, Wereldwijs 2.0, komt tot leven in de verschillende activiteiten voor de kinderen. Ook treedt de Kindergarden-band op en zijn er yoga- en muzieklessen voor de kinderen. In het proefjeslokaal wordt er volop geëxperimenteerd en er is een schmink- en vlechtteam aanwezig. Genoeg te doen dus!

Praktische informatie 

Waar? Kindergarden Rotterdam Straatweg

Wanneer? Zaterdag 23 maart

Hoe laat? Van 10.00 tot 13.00 uur

Voor wie? Iedereen is welkom, dus neem gerust vrienden of familie mee.

 

Verhinderd? Later dit jaar organiseren we nog meer festivals op onze vestigingen in Rotterdam. Op 13 april, 1 juni, 21 september en 12 oktober. Hou onze Facebook en website in de gaten voor meer informatie!

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Kindergarden is niet alleen een fijne plek voor de kinderen maar ook om te werken!”

Ellen van de Vendel

vestigingsmanager Amsterdam Vondelstraat
×