Kinderdagverblijf

Kinderopvang Hilversum

Karakteristiek lijnenspel en prachtige lichtinval: in twee bijzondere Dudok-creaties vind je onze vestigingen voor kinderopvang en buitenschoolse opvang in Hilversum. Beide ruim van opzet en toch met een kleinschalig, huiselijk karakter. Er zijn veel faciliteiten voor de kinderen, onder andere een kook- en knutselatelier, een flinke klimtuin aan de achterzijde en een groot terras voor de babygroepen. De vestiging heeft een aparte peuterplus ruimte waar activiteiten worden aangeboden ter voorbereiding op de basisschool.

Naast onze KDV hebben we ook een buitenschoolse opvang (BSO). Deze is gevestigd in een eigen gebouw aan de Jan Blankenlaan 10, direct naast ons kinderdagverblijf.

Kinderopvang Hilversum heeft:

  • Kinderopvang vanaf 2 maanden tot 4 jaar
  • Groepen met leeftijdsgenootjes (horizontale groepen)
  • 2 babygroepen (0 t/m 2 jaar)
  • 2 peutergroepen (2 tot 4 jaar)
  • 1 dreumesgroep (1 t/m 3 jaar)
  • 1 peuterplusgroep
  • (Klim)tuin van formaat met veel groen

BSO

Kinderopvang Hilversum

De buitenschoolse opvang (BSO) in Hilversum is gevestigd in een eigen Dudok-gebouw aan de Jan Blankenlaan 10, direct naast ons kinderdagverblijf. Het voormalige schoolgebouw kenmerkt zich door de geweldige lichtinval in de groepen. Na een drukke schooldag kan je kind alle energie kwijt op het speelterrein dat onze beide panden met elkaar verbindt. We hebben op de BSO in Hilversum plaats voor 70 kinderen, verdeeld over 4 groepen. Ondanks het hoge aantal kinderen waarborgen wij de kleinschaligheid op de groepen. De huiselijke sfeer van onze BSO biedt je kind de rust en ruimte om te spelen en ontspannen. Je kind krijgt de aandacht die het nodig heeft.

Hoe ziet een middag eruit op de BSO?

Na schooltijd starten we altijd met iets te eten en te drinken. Ondertussen praten we gezellig bij. Daarna heeft je kind volop tijd om mee te doen aan activiteiten of het kan zelf invulling geven aan zijn middag. Zo kan het lekker bijkomen met een boekje op de bank of lekker knutselen in het atelier.

Activiteiten

Even je energie kwijt na een drukke schooldag. We bieden dagelijks nieuwe activiteiten aan: buiten spelen, koken in de kinderkeuken en creatief aan de slag in het atelier. En ook workshops op het gebied van sport, spel, dans, theater en circus bieden we geregeld aan. Dit voorjaar staat er een toffe circus workshop op het programma. Elke woensdagmiddag kruipen de kinderen in de huid van een clown, acrobaat of misschien een goochelaar.

Daarnaast hebben we een fijne tuin waar voldoende ruimte is om te voetballen, tikkertje te spelen of lekker te stoepkrijten. 

Ophalen

Wij halen je kind op bij school met de bus, een bakfiets of lopend. Daarvoor brengen we geen extra kosten in rekening. Wil je weten van welke scholen we ophalen? Neem dan contact op met onze afdeling Klantrelatie of vraag het tijdens een rondleiding.

Is je kind jonger dan 4 jaar? Dan kun je ook bij ons terecht voor kinderopvang.

Nanouk Grootmeijer

Vestigingsmanager Hilversum

2607
Contact met ons hoofdkantoor? Bel:
020 423 54 22

Johan Geradtsweg 109-111
1222PP Hilversum

Tarieven 2020

Openingstijden, LRK nummers en GGD inspectierapport

Openingstijden

  • Maandag - vrijdag: van 7.30 tot 18.30 uur
  • Brengen: tussen 07.30 en 09.30 uur
  • Halen: van 16.30 tot 18.30 uur

Door vaste tijden aan te houden, zijn er niet de hele dag wisselingen. Dat geeft meer rust in de groep.

LRK nummer

KDV 683916014
BSO 964611260

Inspectierapport GGD

Extra informatie over veiligheid kunt u lezen in het laatste inspectierapport van de GGD voor KDV & voor BSO.

Voorlezen Sideblock 250x410 Verticaal
Werken met hart en ziel.

Een fijne, inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Daar gaan we voor bij Kindergarden.

Lees meer

Ontwikkeling

Maak kennis met de mijlpalen die essentieel zijn voor de groei en bloei van je kind.

Hoe oud is je kind?

Bekijk

Stabiliteit en herkenning bieden, daar gaat het om. En dat in een liefdevolle, huiselijke omgeving.”

Kinderdagverblijf kindergarden KDV bussum ellen teeuwissen

Ellen Teeuwissen

Vestigingsmanager
Kinderdagverblijf kindergarden KDV bussum ellen teeuwissen
×