Boekenmarkt bij Kindergarden Nijmegen

Houd een plekje vrij in je agenda want zaterdag 23 november organiseert Kindergarden Nijmegen een boekenmarkt. Iedereen is welkom! 

Lees meer

Informatie avond Nijmegen Gezonde voeding

Op dinsdagavond 22 oktober geeft Kindergarden Nijmegen in samenwerking met lichaamsgerichte voedingstherapeut "Anja Quartel", van praktijk "Vivir", een voorlichtingsavond over gezonde voeding voor kinderen van 0 - 12 jaar. 

Lees meer

Informatie avond Nijmegen Motorische Ontwikkeling

Op dinsdagavond 24 september geeft Kindergarden Nijmegen een voorlichtingsavond samen met Kinderfysiotherapie praktijk Theeuwes & Vrenken over het thema: "Motorische en spelontwikkeling" bij baby’s en dreumesen (0-2 jaar).

Lees meer

Open dag bij Kindergarden Nijmegen

Op zaterdag 13 april vieren we de de lente op de open dag bij Kindergarden Nijmegen! Jij komt toch ook? Neem gerust vrienden en familie mee.

Lees meer

Workshop 'Help! Ik ontplof' bij Kindergarden Nijmegen

Het valt af en toe niet mee om de emoties van uw kind te begrijpen en ermee om te gaan. Wilt u meer grip op de emoties van uw kind? Weten hoe u uw kind kunt helpen om ermee om te gaan én wilt u minder driftbuien in huis?

Lees meer

Open avond Nijmegen

Bent u benieuwd naar Kindergarden? Kom naar de open avond op woensdag 28 november.

Lees meer

Workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Nijmegen

Uw kind heeft zich serieus bezeerd en u wilt maar één ding: helpen! Maar wat moet u doen? Bijvoorbeeld bij verstuiking of erger: bij verstikking, verbranding of vergiftiging. Tijdens de workshop Kinder-EHBO bij Kindergarden Nijmegen leert u wat u moet doen bij deze en andere ongelukken.

Lees meer

Proefspelen BSO Stad

Benieuwd naar de buitenschoolse opvang van Kindergarden? Dan kunt u altijd zelf komen kijken, maar is het niet veel leuker als uw kind een dagje komt proefspelen? Geheel vrijblijvend en kosteloos!

Lees meer

Boekenmarkt bij Kindergarden Nijmegen

Boeken met een kleine vouw of een scheurtje in de kaft... Niet meer geschikt voor de verkoop, maar eigenlijk nog hartstikke goed. Deze boeken zijn te koop tijdens de boekenmarkt bij Kindergarden Nijmegen. 

Lees meer

Workshop ‘Inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden’ bij Kindergarden Nijmegen

Meer en beter contact met uw kind? Effectief complimenteren? Als ouder kunt u af en toe wel wat informatie en tips gebruiken om het contact met uw kind te verbeteren. En zo het opvoeden leuker te maken.

Lees meer
×