Kinderopvang kindergarden 29
Kinderopvang kindergarden 29
16 31 mei

Buitenschoolse opvang in Oisterwijk: net als thuis

Vanaf september kan uw kind in Oisterwijk naar de Buitenschoolse opvang (BSO). BSO aan de Burgemeester Verwielstraat betekent voor kinderen een plezierige onderbreking van de verplichte schoolactiviteiten. Net als thuis is er aandacht, rust, ontspanning en natuurlijk bieden we volop activiteiten aan in deze prettige, royaal opgezette vestiging met grote tuin. Huiselijkheid en kleinschaligheid staan voorop. Er is één groep met maximaal 20 kinderen.

Hoe ziet een BSO-middag eruit?

8Na schooltijd altijd eerst iets eten en drinken, en bijpraten. Dan activiteiten of zelf invulling geven aan de middag: van koken tot hutten bouwen en van voetballen tot bezig zijn in de moestuin. Rustig een boekje lezen mag uiteraard ook. Als het nodig is, helpen we uw kind met huiswerk. In de vakanties organiseren we vaak uitjes en is het vrijwel altijd vriendjesdag.

Kom gerust eens op bezoek

86Wilt u meer weten over BSO Oisterwijk? Bijvoorbeeld over opvangtijden? Over de activiteiten? Vestigingmanager Sabine van de Zanden vertelt u graag vrijblijvend meer tijdens een bezoek aan de vestiging. 

Ja, ik kom graag op bezoek

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
clock

Kom eens op bezoek

of

Door onze taakverdeling creëren we rust en geven we alle aandacht aan de kinderen.”

Sabine van de Zanden

Vestigingsmanager Oisterwijk
×