Rotterdam

Kindergarden Honingerdijk

 • Honingerdijk 65
  3063 AK Rotterdam

Hallo, ik ben Judith Zwier, vestigingsmanager van Kindergarden Honingerdijk Rotterdam.

Ons kinderdagverblijf in dit oude herenhuis heeft een heel knusse sfeer. Iedereen voelt zich welkom en gezien door ons door kleine, hechte team. De kleinschaligheid met drie groepen geeft volop ruimte om in te spelen op de behoefte van de kinderen, bijvoorbeeld even bij je broertje of zusje kijken op de andere groep.

Dreumesen en peuters ontdekken heel actief en bewegelijk de wereld. Ze vinden het heerlijk om na te bootsen en ervaren door dansen wat hun lichaam allemaal kan. Onze danslessen geven we vaak in spelvorm of door bewegingen te doen naar aanleiding van het vertellen van een verhaal.

We hebben een verrassend grote tuin die we in de zomer helemaal schaduwrijk kunnen maken, wat heel fijn is voor de kinderen. Voorin vind je een klim- en klauterdeel met boomstammetjes, zandbak en watertafel voor de dreumesen en peuters. In het midden een apart afgeschermd deel voor de baby’s. We verzorgen samen met de peuters onze moestuin en in losse bakken kweken we bijvoorbeeld tomaatjes.

Onze vestiging zit tegen het centrum aan. Makkelijk te bereiken aan een doorgaande weg, bij de uitvalswegen. Ook goed aan te rijden vanaf Zuid.

Bijzonder bij Kindergarden Honingerdijk

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Dreumes- en peuterdans

  Bewegen is belangrijk. Daarom krijgen de dreumesen en peuters wekelijks dansles van onze dansdocent. De kinderen vinden het namelijk heerlijk om bewegingen na te bootsen en daarbij ontdekken ze gelijk wat hun lichaam allemaal kan.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het ontdekpad, de zandbak, de watertafel en hun evenwicht kunnen oefenen op de boomstammetjes.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

1 Babygroep
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Kindergarden Honingerdijk is een hele fijne kinderopvang waar met veel liefde door alle leidsters voor de kindjes wordt gezorgd. Het kleinschalige karakter en de huiselijke sfeer geven een gevoel van warmte en veiligheid. De kinderen krijgen er gezond en gevarieerd te eten en de spelmaterialen zowel binnen als buiten zijn leuk en leerzaam. De aanpak van de dagindeling is gestructureerd, professioneel en sluit goed aan bij de leeftijd van de kinderen. Kortom een geweldige kinderopvang waar ons zoontje elke keer blij en enthousiast van terugkomt.

Arthur Stolwijk
Vader van Lucas (3 jaar)

Tarieven 2021

Prijs per uur: € 9,65

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereidde lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

Alle soorten flesvoeding, van Nutrilon tot eigen huismerk tot anti-allergenen.

Spenen & flessen

Alle merken spenen, flessen en slaapzakjes. We volgen de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Ik ondersteun ons team in de uitvoering van het pedagogisch beleid en monitor de pedagogische kwaliteit op de vestiging. Ik haal er veel energie uit om ons hechte team te inspireren, motiveren en te enthousiasmeren want uiteindelijk doen wij het écht samen!

Marjolijn
Pedagogisch expert 

In mijn functie als adjunct vestigingsmanager maak in de dingen van ‘twee kanten’ mee. Ik beleef veel plezier aan het werken met de kinderen op de groep én ik vind het fijn en uitdagend om Judith, onze vestigingsmanager, te ondersteunen. Deze combinatie maakt dat ik echt voldoening haal uit mijn werk.

Marleen
Adjunct vestigingsmanager 

Ik vind het heel mooi dat ik bij Kindergarden veel individuele aandacht kan geven aan elke baby. Jonge baby's voeden wij altijd op schoot, óók de groente- of fruithapjes, waardoor kinderen zich geborgen en veilig voelen.

Nadia
Pedagogisch medewerker - Babygroep 

Veelgestelde vragen

Foto's

Rotterdam

Kindergarden Honingerdijk

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Judith Zwier, vestigingsmanager van Kindergarden Honingerdijk Rotterdam.

Judith Zwier
Vestigingsmanager Kindergarden Honingerdijk Rotterdam

Wat maakt Kindergarden zo uniek