Open dag Rotterdam Tijs van Zeventerstraat

Op zaterdag 7 maart 2020 organiseert Kindergarden Rotterdam Tijs van Zeventerstraat een open dag! De vestiging ligt in de buurt Kralingen aan de (zoals de naam al zegt) Tijs van Zeventerstraat.

Lees meer

Informatieavond Rotterdam Tijs van Zeventerstraat

Kindergarden opent op 2 maart 2020 een nieuw kinderdagverblijf in Rotterdam aan de Tijs van Zeventerstraat. Daarom wordt er 15 januari 2020 een informatieavond georganiseerd. De vestiging ligt in de wijk Kralingen, kom je ook?

Lees meer

Informatieavond Rotterdam Waterloostraat

Kindergarden opent op 3 februari een nieuw kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang in Rotterdam in de wijk Kralingen. Daarom wordt er 8 januari een informatieavond georganiseerd, Kom je ook?

Lees meer

Informatie avond Hoofddorp Julianalaan

Op 1 september opent Kindergarden de nieuwe vestiging aan de Julianalaan 46. Een prachtig pand aan de rand van het centrum.

Lees meer

EHBO avond Kindergarden Leidsche Rijn

Uw kind heeft zich serieus bezeerd en u wilt maar één ding: helpen! Maar wat moet u doen? Bijvoorbeeld bij verstuiking of erger: bij verstikking, verbranding of vergiftiging. Tijdens de EHBO avond bij Kindergarden Leidsche Rijn  krijgt u informatie over wat u moet doen bij deze en andere ongelukken.

Lees meer

Festival bij Kindergarden Rotterdam

Dit jaar genoeg mogelijkheid om feest te vieren bij Kindergarden. Onze vestigingen in Rotterdam organiseren festivals! Door het hele jaar verspreid, genietend van alle verschillende seizoenen. Er is tijdens ieder festival van alles te doen. De activiteiten voor kindjes zijn gebaseerd op ons pedagogisch beleid Wereldwijs en er wordt gezorgd...

Lees meer

Workshop '(niet) straffen en belonen' van Tischa Neve bij Kindergarden Capelle aan den IJssel

Wilt u zich wel eens verdiepen in een opvoeding zonder beloningen en straffen? U bent van harte welkom op 11 december bij een workshop van Tischa Neve ‘(niet) straffen & belonen’ bij Kindergarden Capelle aan den IJssel.

Lees meer

Workshop 'kinderen met zelfvertrouwen' bij Kindergarden Rotterdam

Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig leven. Hoe meer zelfvertrouwen, hoe meer uitdagingen je durft aan te gaan, hoe beter je tegenslagen op kunt vangen en hoe makkelijker je sociale contacten lopen. In de eerste jaren van het leven van een kind wordt een belangrijke basis gelegd voor het...

Lees meer

Open dag bij Kindergarden Capelle aan den IJssel

Boeken met een kleine vouw of een scheurtje in de kaft... Niet meer geschikt voor de verkoop, maar eigenlijk nog hartstikke goed. Deze boeken zijn te koop tijdens de open dag bij Kindergarden Capelle aan den IJssel.

Lees meer

Mijn missie? Kinderen een veilig en gelukkig gevoel geven. Daarbij ga ik elke dag vrolijk naar mijn werk – hoe waardevol!”

2613

Jody Winkelhuijzen

Vestigingsmanager Rotterdam Westzeedijk
2613
×