Header Activiteiten 1600x375 compressor
Header Activiteiten 1600x375 compressor
TN 17 mrt

Workshop Tischa Neve 'leuker en makkelijker opvoeden'

Tischa Neve zal een workshop verzorgen 'leuker en makkelijker opvoeden'


Tischa Neve geeft voor Kindergarden al jaren trainingen aan de pedagogisch medewerkers. Zij werkt zelfstandig als kinderpsycholoog/opvoedkundige, geeft vele lezingen en workshops en geeft online opvoedcursussen. Haar 4e boek ‘Inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden’ is sinds september uit. Misschien ken je haar van het opvoed tv-programma 'Schatjes' waar zij gezinnen coachte met opvoedproblemen en uit verschillende tijdschriften.

Een avond vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Tischa neemt je op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met kinderen. Met humor, zelfspot (zelf moeder zijn is echt wat anders dan andere ouders coachen), positief en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor jou en voor jouw kind. Want elk kind is anders en elke ouder ook.

Praktische informatie

Wanneer? Dinsdag 17 maart
Hoe laat? Van 19.30 uur tot 21.30 uur
Waar? Kindergarden Zwolle
Voor wie? Iedereen is welkom
Kosten? Geen, wel graag hier aanmelden

Meer nieuws? Bekijk het nieuwsarchief
Eldrin Morgan Haarlem Koningin Wilhelminalaan

Alle leidsters zijn zo lief en betrokken geweest bij onze kleine man. Morgan heeft zo ontzettend veel geleerd bij Kindergarden.”

Quote moeder

Serena, moeder van Morgan

Kindergarden Haarlem Koningin Wilhelminalaan
Quote moeder
×