Alles over Buitenschoolse Opvang

Alles om een kind heen heeft invloed. En omdat alles om een kind heen een positieve invloed kan hebben, is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. En als alles invloed heeft, dan willen wij ervoor zorgen dat die invloed positief is. We vertellen je er graag meer over.  

Onze medewerkers zijn onze grootste kracht
Goed opgeleide, enthousiaste creatievelingen… Onze BSO medewerkers zijn uniek, omdat ze een eigen passie of talent meenemen. Daarmee dagen ze je kind uit om de leukste activiteiten te ondernemen. Hun expertise delen ze graag, en via de Kindergarden Academie blijven ze zich ontwikkelen.
Lees meer
Waar is onze werkwijze op gebaseerd?
Kinderen van 4 tot 12 jaar ontwikkelen zich razendsnel, ieder op zijn of haar unieke manier. Alle aandacht en begeleiding op onze BSO’s staan daarom in het teken van die persoonlijke ontwikkeling. Hoe we dit doen, hebben we vastgelegd in ons pedagogisch programma Wereldwijs. 
Lees meer
Buitenspelen is belangrijk
Buitenspelen is niet alleen gezond voor de kinderen, maar wist je ook dat het zorgt voor een verhoogde weerstand en betere concentratie? Bovendien leren en spelen de kinderen buiten op een andere manier dan binnen. Daarom wordt er op onze BSO’s elke dag de mogelijkheid geboden om lekker buiten te spelen.
Lees meer
Onze inrichting en activiteiten: waarom?
Plezier hebben! Het vertrouwen krijgen om zelf keuzes te maken, zodat je jouw talenten kan ontdekken. Waar kunnen kinderen dat beter doen dan in een inspirerende, uitdagende omgeving?  Op onze BSO’s geven we je kind alle ruimte om na school vrij te zijn.
Lees meer
Wat doen we aan gezonde voeding?
Het eten dat we aanbieden is gezond, maar dat is niet het enige. We praten ook over gezonde voeding, proeven en experimenteren. We eten samen, creëren gezellige momenten aan tafel en bereiden heerlijke gerechten samen met de kinderen.
Lees meer
Wat is ons vakantieaanbod?
BSO staat voor ‘buiten schoolse opvang’. Dit betekent opvang voor de uren na school én tijdens de vakantieperiodes. Onze vestigingen zijn tijdens vakantie en studiedagen van school de hele dag geopend. Ons activiteitenaanbod passen we daar natuurlijk op aan. Samen met de kinderen, want zij weten als geen ander wat leuk is om te doen!
Lees meer
    ​​​​