Over Kindergarden als kinderopvang organisatie

Kindergarden is een professionele organisatie voor kinderopvang. We kunnen deze kwaliteit bieden dankzij onze bevlogen medewerkers, maar ook dankzij ons doordachte pedagogische programma Wereldwijs. Dat we sinds 2011 deel uitmaken van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld, zorgt ervoor dat we kennis kunnen delen, maar biedt ons ook de mogelijkheid om verder te groeien. 

Kindergarden Management: Leiderschap in Kwaliteit en Ambitie

Ons managementteam bestaat uit vijf leden. Samen geven zij richting aan onze kwaliteit en onze ambities, ieder vanuit een eigen specialisme.

Lees meer
Ontdek de organisatie achter Kindergarden Kinderopvang
Kindergarden is een professionele organisatie voor kinderopvang. Meer dan 1900 medewerkers zetten zich elke dag in voor de toekomst van nieuwe generaties. Dat doen ze met enthousiasme en liefdevolle aandacht. 
Lees meer
De visie van Kindergarden op kinderopvang

Alles bij Kindergarden is gericht op de kinderen, van de liefdevolle zorg tot de focus op spelenderwijs ontwikkelen en de inrichting van de vestigingen. En natuurlijk is er ons pedagogisch programma en onze aanpak – wat is het beste voor jouw kind, daar gaat het om.

Lees meer
Ons pedagogisch programma Wereldwijs
Over alles is nagedacht bij Kindergarden, ook over het pedagogisch programma. Ieder kind heeft immers aandacht en begeleiding nodig om zich te ontwikkelen. In Wereldwijs leggen we uit hoe we die aandacht en begeleiding geven.
Lees meer
We blijven ons ontwikkelen
Innoveren, ontwikkelen en groeien – het zit in ons dna. Of het nu gaat om het geven van de juiste aandacht en begeleiding aan je kind zodat het zich kan ontwikkelen, om de ontwikkeling van onze medewerkers of om de ontwikkeling van onze organisatie. Over alles is nagedacht.
Lees meer
Kindergarden steunt Het Babyhuis
Elke dag realiseren we ons bij Kindergarden hoe belangrijk het voor een kind is om vanaf het prille begin op te kunnen groeien in een veilig leefklimaat. Helaas is voor veel kinderen deze veilige start geen vanzelfsprekendheid. Zij groeien op in angst en onveiligheid. Daarom steunt Kindergarden het Babyhuis, zodat ook deze kinderen alle liefde en kansen krijgen die ze verdienen.
Lees meer
    ​​​​