Vind het ideale kinderdagverblijf voor je kind

Welkom bij Kindergarden, waar onze pedagogisch medewerkers liefdevolle, onverdeelde aandacht geven aan jouw kind. Bij ons is over alles nagedacht. Van de inrichting op de groepen, ons pedagogisch programma tot aan de avontuurlijke tuinen waar jouw kind de natuur ontdekt. Wij zeggen niet voor niets; het zit 'm in alles. Lees hier hoe wij op ons kinderdagverblijf het verschil maken voor jouw kind.

Spelenderwijs de wereld ontdekken met liefdevolle begeleiding

Ieder kind heeft aandacht en begeleiding nodig om zich te ontwikkelen. In Wereldwijs, ons pedagogisch programma, leggen we uit hoe we die aandacht en begeleiding geven op onze kinderopvanglocaties, en waarom we het juist op die manier doen. Dankzij dit programma weet jij als ouder naar welke ontwikkelpunten onze aandacht uitgaat. In het kort: we zorgen voor een leerrijke omgeving, helemaal afgestemd op de belevingswereld van jouw kind.

Meer over onze werkwijze

Onze medewerkers zijn onze grootste kracht

Bij Kindergarden geven we jouw kind de aandacht waar het op dat moment behoefte aan heeft. Onze vakkundige medewerkers geven liefdevolle, onverdeelde aandacht. Zij zijn onze grootste kracht.

Op de hoogte blijven

Gaat jouw kindje naar een van onze kinderdagverblijven?  In onze speciale app houden we je op de hoogte van de dag van jouw kindje. We vertellen je hoeveel je kind heeft gedronken, je ziet wanneer en hoeveel je kind heeft geslapen en uiteraard delen we foto’s met je. Zo maak je alles van dichtbij mee!

Hoe kies je het beste kinderdagverblijf voor jouw kind?

Er komt veel informatie op je af als je op zoek gaat naar kinderopvang. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze. Met deze checklist weet je waar je op kunt letten, zodat je straks zonder zorgen je kind naar de opvang brengt.
Download de kinderopvang checklist gratis

Zo maken we op ons kinderdagverblijf het verschil voor jouw kind

Inrichting en spelmateriaal voor elke ontwikkelfase
Bij ons zie je overal herkenbare hoeken en materialen. Ze nodigen uit: ga maar op onderzoek, ga maar spelen! We vertellen je graag hoe we ons meubilair en spelmaterialen op de vestigingen inzetten. Deze groeien namelijk mee met jouw kind.
Meer over inrichting en spelmateriaal
Waarom heeft Kindergarden horizontale groepen?
Je kind komt bij ons in een (zogenoemde horizontale) groep van leeftijdsgenootjes. Op deze manier kunnen we de ruimte, het dagritme en de activiteiten optimaal afstemmen op de ontwikkelingsfase van jouw kind.
Meer over horizontale groepen
Wat doen we aan gezonde voeding?
Net als jij hechten wij veel waarde aan gezonde en gevarieerde voeding. We laten je kind aan verschillende smaken wennen. We bereiden elke dag een verse, warme lunch die we gezamenlijk opeten.
Meer over gezonde voeding
Onze tuinen zijn een avontuur!
Buiten leert en speelt je kind op een andere manier dan binnen. Daarom besteden we net zoveel aandacht aan onze tuinen als aan de inrichting van onze binnenruimtes. En gaan we elke dag naar buiten, ongeacht welk weertype. Want stampen in de plassen is toch ook geweldig?
Meer over onze tuinen

Wat kost kinderopvang bij Kindergarden?

Logischerwijs wil je als (aankomend) ouder graag weten wat de kosten zijn voor kinderopvang bij Kindergarden. Per vestiging kunnen de tarieven voor kinderopvang verschillen. Met onze rekentool bereken je gemakkelijk jouw netto kinderopvangkosten.

    ​​​​