Alles over Kinderdagverblijf

Alles om een kind heen heeft invloed. En omdat alles om een kind heen een positieve invloed kan hebben, is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. En als alles invloed heeft, dan willen wij ervoor zorgen dat die invloed positief is. We vertellen je er graag meer over.  

Onze medewerkers zijn onze grootste kracht
Bij Kindergarden geven we jouw kindje de aandacht waar het op dat moment behoefte aan heeft. Onze medewerkers geven liefdevolle, onverdeelde aandacht. Zij zijn onze grootste kracht!
Lees meer over onze medewerkers
Inrichting en spelmateriaal voor elke ontwikkelfase
Stap een willekeurige groep binnen en je ziet overal herkenbare hoeken en materialen. Ze nodigen uit: ga maar op onderzoek, ga maar spelen! We vertellen je graag hoe we ons meubilair op de vestigingen inzetten. Samen met de spelmaterialen laten we het namelijk meegroeien met jouw kind.
Lees meer over inrichting en spelmateriaal
Wat doen we aan gezonde voeding?
Net als jij hechten wij veel waarde aan gezonde en gevarieerde voeding. We laten je kind aan verschillende smaken wennen, wat belangrijk is voor een gezond eetpatroon. Op de meeste vestigingen bereidt een huishoudelijk medewerker elke dag een verse, warme lunch. 
Lees meer over gezonde voeding
Waarom heeft Kindergarden horizontale groepen?
Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indrukt maakt – en ook alles invloed heeft. Om daar optimaal rekening mee te kunnen houden, werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.
Lees meer over horizontale groepen
Waar is onze werkwijze op gebaseerd?
Ieder kind heeft aandacht en begeleiding nodig om zich te ontwikkelen. In Wereldwijs, ons pedagogisch programma, leggen we uit hoe we die aandacht en begeleiding geven en waarom we het juist op die manier doen. 
Lees meer over onze werkwijze
Onze tuinen zijn een avontuur!
Buiten spelen is niet alleen gezond. Buiten leert en speelt je kind op een andere manier dan binnen. Daarom besteden we net zoveel aandacht aan onze tuinen als aan de inrichting van onze binnenruimtes. En gaan we elke dag naar buiten, ongeacht welk weertype. Want stampen in de plassen is toch net zo leuk als spelen in het zonnetje in de zandbak?
Lees meer over onze tuinen
    ​​​​