Kindergarden Kinderdagverblijf Vestiging9 compressor
Kindergarden Kinderdagverblijf Vestiging9 small compressor

Wat leuk dat je interesse hebt in een rondleiding!

We willen je natuurlijk graag laten ervaren dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de opvang van je zoon of dochter. Daarom bieden we je ook in tijden van de verscherpte maatregelen rondom het Coronavirus de mogelijkheid aan om op rondleiding te komen op een van onze vestigingen*. Uiteraard houden we tijdens de rondleiding rekening met de voorschriften vanuit het RIVM.

Op rondleiding bij Kindergarden tijdens het coronavirus

Om ervoor te zorgen dat je veilig een vestiging kunt bezoeken, stellen we de volgende voorwaarden aan een rondleiding:

  • We houden maximaal 2 rondleidingen per dag
  • Maximaal 1 persoon per rondleiding
  • Bij binnenkomst handen desinfecteren
  • We schudden geen handen
  • We houden 1,5 meter afstand
  • We betreden geen groepen die in gebruik zijn
  • We houden het zo kort mogelijk
  • En ben je niet lekker? Blijf dan thuis

Waarom op rondleiding?

Tijdens een rondleiding kunnen we je een goed beeld geven van onze werkwijze. We proberen al je vragen te beantwoorden. Over veiligheid, slapen of voeding bijvoorbeeld. Zelf stellen we ook vragen. Over onderwerpen waar je misschien nog niet aan had gedacht. Dat doen we om erachter te komen wat jij echt belangrijk vindt. Die open communicatie is de basis van onze samenwerking en het beste voor jouw kind.

Eerst op rondleiding en daarna inschrijven

Na je rondleiding neemt onze afdeling Klantrelatie contact met je op. Heb je een goed gevoel bij Kindergarden? Dan nemen we je wensen door en kunnen we je inschrijven. Een apart formulier invullen om je in te schrijven is dan ook niet nodig.

Ik heb eigenlijk eerst nog een paar vragen voordat ik langs wil komen

Wil je weten of en wanneer we plek hebben op de vestiging van jouw keuze? Of heb je vragen over zaken als openingstijden, dagritme of kosten van de opvang bij Kindergarden? Vul dan het formulier Meer informatie in of bel ons op 020-423 54 22. Uiteraard ben je vervolgens van harte welkom voor een rondleiding. Deze plannen we graag met je. Hiervoor hoef je nu geen formulier in te vullen. Wist je dat je ook onze veel gestelde vragen-pagina kunt checken? Misschien staat jouw vraag (en het antwoord) daar al tussen.

Met kinderen werken is elke dag anders. Samen gaan we op ontdekkingsreis.”

Dieuwke Tesselaar

Uitgeest
×