Kindergarden Vestiging
Kindergarden Vestiging

Wat leuk dat je interesse hebt in een rondleiding!

In verband met het coronavirus doen we t/m 6 april geen rondleidingen op onze vestigingen. Zodra de situatie het weer toelaat, ben je uiteraard van harte welkom. We willen je dan natuurlijk graag laten ervaren dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de opvang van je zoon of dochter. Daarom laten we met alle plezier onze vestigingen zien. 

Tijdens een rondleiding kunnen we je een goed beeld geven van onze werkwijze. We proberen al je vragen te beantwoorden. Over veiligheid, slapen of voeding bijvoorbeeld. Zelf stellen we ook vragen. Over onderwerpen waar je misschien nog niet aan had gedacht. Dat doen we om erachter te komen wat jij echt belangrijk vindt. Die open communicatie is de basis van onze samenwerking en het beste voor jouw kind.

Eerst op rondleiding en daarna inschrijven 

Na je rondleiding neemt onze afdeling Klantrelatie contact met je op. Heb je een goed gevoel bij Kindergarden? Dan nemen we je wensen door en kunnen we je inschrijven. Een apart formulier invullen om je in te schrijven is dan ook niet nodig. 

Ik heb eigenlijk eerst nog een paar vragen voordat ik langs wil komen 

Wil je weten of en wanneer we plek hebben op de vestiging van jouw keuze? Of heb je vragen over zaken als openingstijden, dagritme of kosten van de opvang bij Kindergarden? Vul dan het formulier Meer informatie in of bel ons op 020-423 54 22. Uiteraard ben je vervolgens van harte welkom voor een rondleiding. Deze plannen we graag met je. Hiervoor hoef je nu geen formulier in te vullen. Wist je dat je ook onze Veelgestelde vragen-pagina kunt checken? Misschien staat jouw vraag (en het antwoord) daar al tussen.

Vanaf het moment dat wij voet over de drempel zetten, ervaren we Kindergarden als een fijne, veilige en leerzame plek voor Jasper om zijn dagen zonder ons in te vullen.”

Kinderopvang utrecht quote

Esther van Niel

Moeder van Jasper
Kinderopvang utrecht quote
×