Kinderen zijn geboren wetenschappers

Tips en advies

Op onze BSO’s zijn de kinderen vaak te vinden in het lab. Hier leren ze al doende over scheikunde en natuurkunde. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je baking soda en azijn met elkaar mengt? Dat laat onze collega Rob zien in deze geestige tutorial.

BSO

Maar we bieden ook andere ruimtes aan voor de kinderen om bij te komen van een lange schooldag. Zo hebben we o.a. nog de bibliotheek, de woonruimte, de keuken en gaan we lekker vaak met de kinderen naar buiten!

Een herkenbare plek voor de vierjarigen

In ons aanbod houden we ook rekening met de verschillende leeftijden. Een vierjarige die op school al zoveel nieuwe ervaringen mee krijgt, heeft behoefte aan zekerheid en herkenning. Op deze leeftijd vinden ze het daarom heerlijk om soortgelijk speelgoed aan te treffen dat bekend is van de peutergroep.

Ook voor de oudere kinderen bieden we passende activiteiten die aansluiten bij hun belevingswereld. Iedere dag weer dagen we de kinderen uit om met ons te ontdekken, te spelen en vriendschappen te sluiten. Kortom: Op de BSO van Kindergarden heb je als kind een plezierige en ontspannen tijd met je vrienden en vriendinnen na school. Iedereen kan zich zelf zijn én heeft de regie over z’n eigen vrije tijd.

Benieuwd? Kom eens een kijkje nemen op één van onze BSO’s bij jou in de buurt!
Proefjes met Rob op de BSO