Alles om een kind heen heeft invloed

Omdat alles om een kind heen een positieve invloed kan hebben, is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. En als alles invloed heeft, dan willen wij ervoor zorgen dat die invloed positief is. En dat is wat wij doen. Dag in, dag uit. 

Kindergarden, het zit 'm in alles

Maar waar zit het 'm dan in?

dit: Gezonde voeding

Bij Kindergarden hechten we veel waarde aan gezonde en gevarieerde voeding. We laten je kind aan verschillende smaken wennen, wat belangrijk is voor een gezond eetpatroon. We gaan altijd samen aan tafel, want zien eten doet eten!
Lees meer over gezonde voeding

dat: Uitdagende tuinen

Buiten spelen is niet alleen gezond. Buiten leert en speelt je kind op een andere manier dan binnen. Daarom besteden we net zoveel aandacht aan onze tuinen als aan de inrichting van onze binnenruimtes. En gaan we elke dag naar buiten, ongeacht welk weertype.
Lees meer over onze tuinen

dit: 1-op-1 aandacht

Ieder kind heeft aandacht en begeleiding nodig om zich te ontwikkelen. We zorgen voor een leerrijke omgeving, helemaal afgestemd op belevingswereld van jouw kind. Ook zorgen we voor een duidelijk dagritme en voor de beste groepsindeling. 
Lees meer over onze werkwijze

dat: horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.
Lees meer over onze horizontale groepen

dit: inrichting en spelmateriaal

Stap een willekeurige groep binnen en je ziet overal herkenbare hoeken en materialen. Ze nodigen uit: ga maar op onderzoek, ga maar spelen! We vertellen je graag hoe we ons meubilair op de vestigingen inzetten. Samen met de spelmaterialen laten we het namelijk meegroeien met jouw kind.
Lees meer over onze inrichting en spelmaterialen

Kortom, het zit 'm in alles.

Kindergarden. Het zit 'm in alles.

Alles om een kind heen - de mensen, de ruimte, alles - heeft een invloed. Bij Kindergarden zien we daarom ook echt in alles een kans om te zorgen dat die invloed positief is. Het draait dus allemaal om de ruimte om de kinderen heen. En wij noemen dat Positieve Ruimte.
Wat is Positieve Ruimte?