Vrijblijvend inschrijven

Ik wil mijn kind graag inschrijven bij Kindergarden

Bij Kindergarden kun je je kind vrijblijvend en kosteloos aanmelden voor een van onze vestigingen. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen. Nadat we je aanvraag tot inschrijving hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

1 Mijn gegevens
2 Mijn kind(eren)
3 Voorkeuren

Mijn gegevens

Alles over inschrijven bij Kindergarden

Inschrijven, wat betekent dat?

Zodra je dit formulier hebt ingevuld, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Tijdens dat gesprek nemen we je wensen door en vullen we je inschrijving aan waar nodig. Zo zijn bijvoorbeeld jouw voorkeursvestiging, gewenste startdatum en voorkeursdagen van invloed of en vanaf wanneer we een plek voor je hebben. Is het een vestiging met een wachtlijst? Dan laten we je dit weten. We denken graag met je mee om de beste oplossing voor je te vinden.

Van inschrijving naar contract

Op het moment dat we je een passend plaatsingsaanbod kunnen doen, nemen we contact met je op om dit te bespreken. Ben je blij met ons aanbod, dan sturen we je een contract toe. Wanneer je het contract ondertekent, betekent dit dat we definitief plek hebben voor je kind(eren) en dat jullie op de afgesproken startdatum van harte welkom zijn op de vestiging die we hebben afgesproken.


Eerst inschrijven en daarna op rondleiding

Inschrijven kan op elk gewenst moment, voor of na een rondleiding. Schrijf je je in zonder dat je een rondleiding hebt gehad, dan bespreken we tijdens het telefonisch contact graag alsnog de mogelijkheid van een rondleiding. Een apart formulier invullen voor een rondleiding is dan ook niet nodig.

Al een of meer kinderen bij Kindergarden?

Ben je op dit moment al klant bij Kindergarden en wil je broertje(s) of zusje(s) inschrijven? Of wil je wisselen van dagen of een andere wijziging voor je kind(eren) doorgeven? Geef dit dan aan in Mijn Kindergarden of per mail via info@kindergarden.nl.