Baarn

Kindergarden Teding van Berkhoutstraat

 • Teding van Berkhoutstraat 7
  3743 BT Baarn

Hallo, ik ben Wendy van de Groep, vestigingsmanager van Kindergarden Teding van Berkhoutstraat Baarn. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Ons kinderdagverblijf zit in het prachtige oude postkantoor midden in het centrum van Baarn. Het pand telt meerdere verdiepingen waardoor je rust en een huiselijk gevoel ervaart. De raampartijen zorgen daarbij voor veel licht en de ruime entree met de aangrenzende keuken zorgt voor de wow-factor. We zijn benieuwd naar jouw reactie!

De rust van de baby’s wordt niet verstoord, omdat bijvoorbeeld de peuters druk aan het spelen zijn, want elke groep heeft bij ons zijn eigen verdieping en gang. Onze peuter- en peuterplusgroep op de zolderverdieping hebben een knusse sfeer dankzij het schuine dak met houten balken. In het atelier ontdekken de kinderen weer andere knutselmaterialen dan op de groepen en bij onze ‘vertelstenen’ mogen de kinderen zelf bedenken wat ze gaan doen: zo stimuleren we hun taalontwikkeling en fantasie.

Buiten vind je een prachtige beschutte tuin met een apart deel voor de baby’s, schaduwrijk door een zonnescherm en voorzien van een eigen zandbak. Achter in de tuin ontdek je een parcours met houtsnippers, bosjes en looppad. En in de moestuin (liefdevol gecoördineerd door drie van onze medewerkers) zaaien, verzorgen, verpotten en oogsten we.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Teding van Berkhoutstraat

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier mogen de peuters hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven en laten we ze vrij in wat ze maken.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De dreumisen en peuters kunnen zich naar hartenlust uitleven op ons ontdekpad, het fietsparcours of hun evenwicht oefenen op de halve autobanden.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Onze beide zoontjes gaan met veel plezier naar Kindergarden Baarn. De leidsters zijn erg lief en heel betrokken en bedenken iedere dag weer leuke activiteiten. Door de app word je met foto's en berichtjes op de hoogte gehouden gedurende de dag. De ruimtes zijn mooi, licht en ruim. Ook de ruime tuin en de warme lunch zijn hoogtepunten van Kindergarden. Kortom, we laten onze zoontjes met een goed gevoel achter op deze leuke plek en halen iedere keer weer hele vrolijke kindjes op!

Cindy Laenen
Moeder van Luca en Bjorn (1 en 3 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 11,75

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

In mijn functie als pedagogisch expert ben ik werkzaam op alle groepen van de locatie en ben ik zichtbaar voor alle ouders en collega's. Samen zorgen wij ervoor dat het pedagogisch niveau iedere keer weer verbeterd wordt en het beste in onszelf naar boven te halen.

Marieke
Pedagogisch expert

Als adjunct vestigingsmanager ben ik een dag werkzaam op kantoor. De Andere drie dagen werk ik op de dreumesgroep, waar ik samen met de kinderen op ontdekking mag in hun beleef wereld. Elke dag begroet worden met een knuffel en een grote lach is het mooiste wat er is! Dit in afwisseling met de kantoor taken, rondleidingen en contact met ouders, maakt dat mijn werk uitdagend blijft.

Hester
Adjunct vestigingsmanager

Elke ochtend rennen de kinderen al de keuken in om te vragen wat wij gaan eten, en na de lunch krijg ik elke dag wel weer complimentjes dat het heel lekker was. Dit geeft mij ook elke dag weer een voldaan gevoel.

Sjouk
Huishoudelijk medewerker

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Baarn

Kindergarden Teding van Berkhoutstraat

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Wendy van de Groep, vestigingsmanager van Kindergarden Teding van Berkhoutstraat Baarn.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Wendy van de Groep
Vestigingsmanager Kindergarden Teding van Berkhoutstraat Baarn

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?