Baarn

Kindergarden Teding van Berkhoutstraat

 • Teding van Berkhoutstraat 7
  3743 BT Baarn

Hallo, ik ben Laura Companje-Pieper, vestigingsmanager van Kindergarden Teding van Berkhoutstraat Baarn.

Ons kinderdagverblijf zit in het prachtige oude postkantoor midden in het centrum van Baarn. Het pand telt meerdere verdiepingen waardoor je rust en een huiselijk gevoel ervaart. De raampartijen zorgen daarbij voor veel licht en de ruime entree met de aangrenzende keuken zorgt voor de wow-factor. We zijn benieuwd naar jouw reactie!

De rust van de baby’s wordt niet verstoord, omdat bijvoorbeeld de peuters druk aan het spelen zijn, want elke groep heeft bij ons zijn eigen verdieping en gang. Onze peuter- en peuterplusgroep op de zolderverdieping hebben een knusse sfeer dankzij het schuine dak met houten balken. In het atelier ontdekken de kinderen weer andere knutselmaterialen dan op de groepen en bij onze ‘vertelstenen’ mogen de kinderen zelf bedenken wat ze gaan doen: zo stimuleren we hun taalontwikkeling en fantasie.

Buiten vind je een prachtige beschutte tuin met een apart deel voor de baby’s, schaduwrijk door een zonnescherm en voorzien van een eigen zandbak. Achter in de tuin ontdek je een parcours met houtsnippers, bosjes en looppad. En in de moestuin (liefdevol gecoördineerd door drie van onze medewerkers) zaaien, verzorgen, verpotten en oogsten we.

Bijzonder bij Kindergarden Teding van Berkhoutstraat

 • Atelier

  Vaak splitsen we de dreumes- en peutergroepen op in kleinere groepjes, zodat we met meer focus en aandacht een activiteit kunnen uitvoeren. Zoals in ons atelier; hier mogen de peuters hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven en laten we ze vrij in wat ze maken.

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Moestuin

  Om de kinderen meer te leren over de natuur hebben we een moestuin! We zaaien, verzorgen en oogsten samen met de kinderen. En de opbrengst? Daar maken we lekker munt water van of we eten de komkommers, tomaatjes of aardbeien met elkaar op.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De dreumisen en peuters kunnen zich naar hartenlust uitleven op ons ontdekpad, het fietsparcours of hun evenwicht oefenen op de halve autobanden.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar
1 Peuter+ groep
3+ jaar

Onze beide zoontjes gaan met veel plezier naar Kindergarden Baarn. De leidsters zijn erg lief en heel betrokken en bedenken iedere dag weer leuke activiteiten. Door de app word je met foto's en berichtjes op de hoogte gehouden gedurende de dag. De ruimtes zijn mooi, licht en ruim. Ook de ruime tuin en de warme lunch zijn hoogtepunten van Kindergarden. Kortom, we laten onze zoontjes met een goed gevoel achter op deze leuke plek en halen iedere keer weer hele vrolijke kindjes op!

Cindy Laenen
Moeder van Luca en Bjorn (1 en 3 jaar)

Tarieven 2022

Prijs per uur: € 9,76

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Alle merken spenen, flessen en slaapzakjes. We volgen de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Het werken met kinderen dagelijks combineren met mijn passie voor ontwikkelingsgericht werken. Wanneer kinderen zich bij ons veilig en vertrouwd voelen, zijn ze in staat om zich optimaal te ontwikkelen en kunnen ze opgroeien tot zelfredzame kinderen die na 4 jaar vol vertrouwen de wereld in gaan.

Kim
Pedagogisch expert

Elke ochtend rennen de kinderen al de keuken in om te vragen wat wij gaan eten, en na de lunch krijg ik elke dag wel weer complimentjes dat het heel lekker was. Dit geeft mij ook elke dag weer een voldaan gevoel.

Sjouk
Huishoudelijk medewerker

Werken als Adjunct geeft mij energie door de diversiteit van de baan. Het is fantastisch om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Dit deel je met de ouders en als Adjunct kan ik de ouderbetrokkenheid nog meer vergroten.

Wendy
Adjunct vestigingsmanager

Veelgestelde vragen

Foto's

Baarn

Kindergarden Teding van Berkhoutstraat

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Laura Companje-Pieper, vestigingsmanager van Kindergarden Teding van Berkhoutstraat Baarn.

Laura Companje-Pieper
Vestigingsmanager Kindergarden Teding van Berkhoutstraat Baarn

Wat maakt Kindergarden zo uniek