Harderwijk

Kindergarden Bazuindreef

 • Bazuindreef 87
  3845 GA Harderwijk

Hallo, ik ben Nanouk Grootmeijer, vestigingsmanager van Kindergarden Bazuindreef Harderwijk.

Prettig, rustig en licht! En veel ruimer dan je zou verwachten. Dat is de eerste indruk van de ouders die we op ons kinderdagverblijf mogen rondleiden. Alle pedagogisch medewerkers van ons team kennen alle kindjes en alle kindjes kennen hen. Dat vinden we belangrijk, want ieder kindje heeft andere behoeften en daar houden we graag rekening mee. Zo kan bijvoorbeeld een onrustige baby weer rust vinden in onze hangwieg, want het zacht heen en weer schommelen biedt troost en geborgenheid.

Alle groepen zijn blij met de eigen keuken, badkamer en twee slaapkamers. Ze zijn zo ingericht dat we continu zorg en aandacht kunnen geven. We volgen daarbij zoveel mogelijk het ritme dat de kinderen met jou thuis hebben. De oudste peuters bereiden we spelenderwijs voor op de basisschool. We schrijven bijvoorbeeld letters in vogelzand of pakken voorwerpen op met een pincet. Zo stimuleren we hun fijn-motorische vaardigheden.

Buiten ervaren de kinderen meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar is onze grote, schaduwrijke tuin dan ook helemaal op afgestemd. Er zijn ontdekpaden, je kunt je verstoppen, samen komen of even alleen zijn. Tot slot: het makkelijk en gratis parkeren bij ons.

Bijzonder bij Kindergarden Bazuindreef

 • Engelse les

  De oren van een jong kind staan wagenwijd open voor de klanken van een andere taal. Wekelijks benutten wij die kans door onze peuters op speelse wijze kennis te laten maken met het Engels. Dit doen we samen met handpoppen Benny en Bella.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het huisje, op de ontdekpaden of zich kunnen verstoppen in de bamboebosjes.

 • Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Review van een ouder

Kindergarden Harderwijk is een heel goed en fijn kinderdagverblijf. De leidsters zijn ook erg lief en leuk. Mijn kindje gaat hier dan ook altijd erg graag naartoe. Wat ook fijn is dat ze dat ze tussen de middag al warm (biologisch) eten. Na een dag kinderdagverblijf zijn ze vaak nog te moe om goed te eten dus dit is ideaal.

Stijn Winter
Vader van Lotte (2 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,00

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

Ik vind het leukste aan mijn werk dat er écht tijd is om aandacht te besteden aan ieder kind, zodat ik goed op de individuele behoeften van de kinderen kan inspelen. Bovendien is het fijn dat medewerkers tijd en ruimte krijgen om zich te kunnen blijven ontwikkelen.

Catheleine
Adjunct vestigingsmanager 

Ik vind het altijd fijn als ik op het werk kom om de kinderen weer te mogen zien. We maken altijd weer een praatje en ze vragen dan vaak 'Wat gaan we eten?' En als ik dan na de maaltijd de lege bordjes terugkrijg, dan is mijn dag geslaagd!

Eipie
Huishoudelijk medewerkster

Als pedagogisch expert heb ik als doel om de pedagogische kwaliteit op de vestiging samen met de vestigingsmanager hoog te houden. Naast deze mooie functie sta ik ook op de groep. Als pedagogisch medewerker moedig ik de kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

Iris
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Harderwijk

Kindergarden Bazuindreef

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Nanouk Grootmeijer, vestigingsmanager van Kindergarden Bazuindreef Harderwijk.

Nanouk Grootmeijer
Vestigingsmanager Kindergarden Bazuindreef Harderwijk

Wat maakt Kindergarden zo uniek