Harderwijk

Kindergarden Bazuindreef

 • Bazuindreef 87
  3845 GA Harderwijk

Hallo, ik ben Nanouk Grootmeijer, vestigingsmanager van Kindergarden Bazuindreef Harderwijk. Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Prettig, rustig en licht! En veel ruimer dan je zou verwachten. Dat is de eerste indruk van de ouders die we op ons kinderdagverblijf mogen rondleiden. Alle pedagogisch medewerkers van ons team kennen alle kindjes en alle kindjes kennen hen. Dat vinden we belangrijk, want ieder kindje heeft andere behoeften en daar houden we graag rekening mee. Zo kan bijvoorbeeld een onrustige baby weer rust vinden in onze hangwieg, want het zacht heen en weer schommelen biedt troost en geborgenheid.

Alle groepen zijn blij met de eigen keuken, badkamer en twee slaapkamers. Ze zijn zo ingericht dat we continu zorg en aandacht kunnen geven. We volgen daarbij zoveel mogelijk het ritme dat de kinderen met jou thuis hebben. De oudste peuters bereiden we spelenderwijs voor op de basisschool. We schrijven bijvoorbeeld letters in vogelzand of pakken voorwerpen op met een pincet. Zo stimuleren we hun fijn-motorische vaardigheden.

Buiten ervaren de kinderen meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar is onze grote, schaduwrijke tuin dan ook helemaal op afgestemd. Er zijn ontdekpaden, je kunt je verstoppen, samen komen of even alleen zijn. Tot slot: het makkelijk en gratis parkeren bij ons.

Ontdek de unieke kinderopvang bij Kindergarden Bazuindreef

 • Friends call me Jim

  Meerdere keren per week bewegen we lekker met onze dreumesen en peuters op onze groepen. Voorzien van leuke uitdagende materialen! Op basis van magische verhalen stimuleren we de fantasie en beleving van de kinderen waardoor ze het plezier in bewegen ontdekken.

 • Ontdektuin

  Onze schaduwrijke tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. Voor de baby’s is een afgeschermd stuk, waardoor de oudere kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op het huisje, op de ontdekpaden of zich kunnen verstoppen in de bamboebosjes.

 • Peuterplus activiteiten

  Bij de peuters splitsen we de groep vaak bewust op. Zo kunnen we inspelen op de verschillende ontwikkelfases van de kinderen. Zo starten we in de ochtend met een kringmoment met de oudste peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool.

Prev Next

We hebben horizontale groepen op onze kinderopvang

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze kinderopvang met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
2 Peutergroepen
2 - 4 jaar

Onze kinderopvang door de ogen van een ouder

Kindergarden Harderwijk is een heel goed en fijn kinderdagverblijf. De leidsters zijn ook erg lief en leuk. Mijn kindje gaat hier dan ook altijd erg graag naartoe. Wat ook fijn is dat ze dat ze tussen de middag al warm (biologisch) eten. Na een dag kinderdagverblijf zijn ze vaak nog te moe om goed te eten dus dit is ideaal.

Stijn Winter
Vader van Lotte (2 jaar)

Kinderopvang tarieven 2024

Prijs per uur: € 10,85

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Luiers en billendoekjes van Pampers en Naty en verzorgingsproducten van Naïf en Sudocrem.

Flesvoeding

Flesvoeding van Nutrilon, Hipp Bio, Biobim en Pure Goat Company.

Spenen & flessen

Spenen en flessen van MAM, Difrax, Avent en Dr. Brown.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Ontmoet enkele van onze teamleden van onze kinderopvang

Ik voel me thuis bij Kindergarden vanwege de warme sfeer en de mogelijkheid om elke dag bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast is het ook fijn om een veilige basis voor de kinderen te kunnen zijn, want daar begint het mee. Ook is er ruimte voor zelfontwikkeling.

Zahraa
Pedagogisch medewerker

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen tempo. Daarom zijn we kindvolgend en moedigen we de kinderen aan om zichzelf en de wereld om zich heen te ontdekken. Zo zorgen we ervoor dat ieder kind zich op zijn gemak voelt en een veilige en vertrouwde omgeving bij ons heeft.

Samantha
Adjunct vestigingsmanager

Als pedagogisch expert heb ik als doel om de pedagogische kwaliteit op de vestiging samen met de vestigingsmanager hoog te houden. Naast deze mooie functie sta ik ook op de groep. Als pedagogisch medewerker moedig ik de kinderen aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

Iris
Pedagogisch expert

Veelgestelde vragen over onze kinderopvang

Foto's van onze kinderopvang

Harderwijk

Kindergarden Bazuindreef

Vrijblijvend inschrijven

Kom je een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging?

Hallo, ik ben Nanouk Grootmeijer, vestigingsmanager van Kindergarden Bazuindreef Harderwijk.

Wist je dat alles om een kind heen invloed kan hebben? Daarom is bij Kindergarden alles doordacht. Alles. Daarin schuilt het geheim van Kindergarden. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen op onze kinderopvang vestiging!

Nanouk Grootmeijer
Vestigingsmanager Kindergarden Bazuindreef Harderwijk

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?