Uitgeest

Kindergarden Kleis

 • Kleis 84
  1911 MH Uitgeest

Hallo, ik ben Cherissa Potgiesser, vestigingsmanager van Kindergarden Kleis Uitgeest.

‘Zo fijn bij de baby’s, alles komt heel sereen over,’ dat zei laatst een ouder na de rondleiding. Hoe ga jij ons kinderdagverblijf ervaren? Kom binnen in de lichte, centrale hal en proef de sfeer op de groepen. En ontmoet natuurlijk ons hechte, enthousiaste team van wie de meesten hier al lang werken.

Onze peuters en peuterplussers verrassen we elke maand met yoga, muziek of dans. Bij hen leggen we vaak de nadruk op ‘het zelf doen’ en het vergroten van hun zelfstandigheid. De peuters die nog slapen doen dat in ons slaaptheater: op een vaste plek met een eigen matrasje. Wakker? Dan mag je zelf naar de groep.

Kinderen zijn buiten zelfstandiger en hebben er meer vrijheid. Onze tuin is daar dan ook helemaal op afgestemd. Elke groep heeft openslaande deuren naar een eigen tuin. Die van de dreumesen en peuters is heel groot, met een voel- en krijtwand. Die van de peuterplus heeft een klimtoestel, waterpomp en zandbak. Voor de baby’s zijn er mogelijkheden om zintuiglijk te ontdekken in een eigen afgeschermd gedeelte met voel- en spiegelwand en een zandbak.

Onze vestiging vind je in nieuwe gedeelte van Uitgeest. Makkelijk parkeren voor de deur, de aansluiting met de A9 is dichtbij.

Bijzonder bij Kindergarden Kleis

 • Babytuin

  In onze babytuin genieten de baby’s veilig van de buitenlucht in hun eigen afgeschermd gedeelte. En de oudere kinderen kunnen zich hierdoor naar hartenlust verstoppen in de wilgentunnel, spelen in de zandbak of kunnen racen op de kleine fietsjes of skelters.

 • Ontdektuin

  Onze grote groene tuin nodigt echt uit om te gaan ontdekken en spelen. De voelwand, krijtwand, zandbak en waterpomp, alles zorgt ervoor dat een kind wordt uitgenodigd om te gaan ontdekken en spelen.

 • Peuterplusgroep

  Op onze peuterplusgroep spelen we bewust in op de specifieke ontwikkelbehoeften van de peuters. Hun zelfstandigheid vergroten is ons doel en we dagen ze juist uit om zoveel mogelijk zelf te doen, want dat komt straks op school goed van pas!

Prev Next

Horizontale groepen

Ieder kind leeft in een wereld waarin alles indruk maakt – en ook alles invloed heeft. En daarom werken we op onze vestigingen met horizontale groepen.

2 Babygroepen
0 - 2 jaar
1 Dreumesgroep
1 - 3 jaar
1 Peutergroep
2 - 4 jaar

Review van een ouder

Kindergarden Uitgeest is een fijne kinderopvang! De locatie is erg mooi, met ruime groepen en leuke tuinen om in te spelen. De leidsters zijn erg lief en vakkundig. Ook is de verse warme lunch erg fijn! Ik raad dit kinderdagverblijf dan ook zeker aan!

Tony van As
Vader van Eline (2 jaar)

Tarieven 2023

Prijs per uur: € 10,64

Warme lunch

Door onszelf vers en warm bereide lunch en babyhapjes.

Luiers

Pampers luiers, Pampers Sensitive billendoekjes en Naïf verzorgingsproducten.

Flesvoeding

De meeste soorten flesvoeding zijn aanwezig. Heb je een andere wens, doen we ons best het te bestellen.

Spenen & flessen

Qua spenen, flessen en slaapzakken volgen we zoveel mogelijk de wens van de ouder.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: van 7:30 tot 18:30 uur

Maak kennis met een aantal van onze teamleden

We stimuleren de kinderen om de wereld te ontdekken, we volgen ze op de voet en maken mooie, leuke en bijzondere momenten mee.

Amber
Adjunct vestigingsmanager 

Kinderen stimuleren in de ontwikkeling om zichzelf te kunnen zijn, dat is voor mij werken volgens ons Wereldwijs programma.

Nicole
Pedagogisch medewerker  

Veelgestelde vragen

Foto's van de vestiging

Uitgeest

Kindergarden Kleis

Rondleiding aanvragen

Kom je een kijkje nemen op onze vestiging?

Hallo, ik ben Cherissa Potgiesser, vestigingsmanager van Kindergarden Kleis Uitgeest.

Cherissa Potgiesser
Vestigingsmanager Kindergarden Kleis Uitgeest

Wat maakt Kindergarden zo uniek