• Home
  • Video belafspraak
Kindergarden Vestiging
Kindergarden Vestiging

Wat leuk dat je interesse in een video belafspraak hebt!

Je wilt graag meer informatie over Kindergarden, maar in verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is het op dit moment helaas niet mogelijk om fysiek op rondleiding te komen. Dan is een video belafspraak een ideale manier om kennis te maken met Kindergarden. Net als tijdens een fysieke rondleiding vertellen we je graag over de manier waarop wij werken en over onze collega’s die met zoveel liefde en aandacht voor je kind(eren) zullen zorgen.

Wat houdt een video belafspraak in?
Je ontmoet tijdens de video belafspraak de vestigingsmanager van de locatie van jouw voorkeur. Hij of zij vertelt over Kindergarden en geeft vooral jou als ouder ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Eigenlijk is het principe gelijk aan de reguliere rondleidingen op locatie, maar dan online.

Hoe gaat het in zijn werk?
Na het invullen van (onderstaand) het formulier neemt de vestigingsmanager binnen 5 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor een video belafspraak. Ter bevestiging ontvang je een agenda-uitnodiging met daarin een link. Klik op het moment van je afspraak op deze link en de video belafspraak start automatisch. Let op: je hebt wel een computer, laptop, tablet of telefoon nodig met een camera om te kunnen videobellen.

Waarom een video belafspraak?

We vinden het belangrijk elkaar live te ontmoeten, ook al is dat nu gezien de situatie online. Tijdens de video belafspraak geven we je een kijkje op onze locatie, we vertellen je alles over onze manier van werken en proberen al je vragen te beantwoorden. Over veiligheid, wennen, slapen of voeding bijvoorbeeld. En zelf stellen we ook vragen. Over onderwerpen waar je misschien nog niet aan had gedacht. Dit om er achter te komen wat jij als ouder echt belangrijk vindt in de zorg voor jouw kind(eren). Die open communicatie is de basis van onze samenwerking.  

Eerst een video belafspraak en daarna inschrijven 

Enkele dagen na je video belafspraak neemt onze afdeling Klantrelatie contact met je op. Heb je een goed gevoel bij Kindergarden? Dan nemen we je wensen door en kunnen we je direct inschrijven. Een apart formulier invullen om je in te schrijven is dan ook niet nodig.

Zodra de coronamaatregelen het weer toelaten is het uiteraard ook mogelijk een afspraak te maken voor een fysieke rondleiding op de locatie. De collega van de afdeling klantrelatie zal je hier ook tijdens dit telefoongesprek naar vragen.

Ik heb eigenlijk eerst nog een paar vragen voordat ik een afspraak wil

Wil je weten of en wanneer we plek hebben op de vestiging van jouw keuze? Of heb je vragen over zaken als openingstijden, dagritme of kosten van de opvang bij Kindergarden? Vul dan het formulier Meer informatie in of bel ons op 020-423 54 22. Heb je vervolgens interesse in een video belafspraak of rondleiding? Dan plannen we deze graag met je. Hiervoor hoef je nu geen formulier in te vullen. Wist je dat je ook onze Veelgestelde vragen-pagina kunt checken? Misschien staat jouw vraag (en het antwoord) daar al tussen.

×