Voeding 1600x375 compressor
Voeding 767x425 compressor

Kindergarden hecht veel waarde aan gezonde en gevarieerde voeding. Voor een gezond eetpatroon is het belangrijk om aan verschillende smaken te wennen. Vandaar dat de huishoudelijk medewerkster elke dag een warme, verse lunch op de vestiging bereidt. Die gebruiken we samen aan tafel, want zien eten doet eten.

Bij Kindergarden krijgt je kind gezond en gevarieerd eten:

  • Verse, warme lunch
  • Seizoengroenten en -fruit 
  • Zoveel mogelijk duurzaam en puur 
  • Gezonde tussendoortjes zoals komkommer, paprika en worteltjes 
  • Vlees en zuivel? Niet te veel en altijd scharrel- of biologisch vlees

Heeft je kind een allergie?

Heeft je kind een bepaalde gevoeligheid voor voedingstoffen, zoals koemelk of gluten? De huishoudelijk medewerkster past de maaltijd dan aan. We brengen hiervoor geen extra kosten in rekening.

Warme lunch

Een verse, warme maaltijd tussen de middag is natuurlijk gezond. Voor jou is het ook handig. Na een drukke werkdag kun je ’s avonds ook een keer kiezen voor een makkelijke maaltijd. Je kind heeft namelijk al een groot deel van zijn of haar vitaminen voor die dag binnen.

Toch een boterham?

Een warme maaltijd bevat niet meer calorieën dan een broodmaaltijd, maar heeft wel meer voedingsstoffen. Heel gezond dus. Wil je toch dat je kind een boterham tussen de middag eet? Dan kan dat natuurlijk ook.

Eigen moestuintje

Elke Kindergarden vestiging heeft een eigen moestuintje. Door samen te zaaien en te oogsten leert je kind waar groenten en fruit vandaan komen en leert het bewust te eten. Een gezonde, lekkere traktatie? Onze pedagogisch medewerkers denken graag met je mee!

Meer weten? We vertellen je graag meer. Bel 020 - 423 54 22 of kom eens vrijblijvend op bezoek.

clock

Kom eens op bezoek

of

Het menu bij Kindergarden volgt de smaakontwikkeling van kinderen – soms tot grote verrassing van Mees…”

quoteram 1

Patricia-Nicole van Handenhove

moeder van Mees uit Rotterdam
quoteram 1
×