Van kleine tot grote BSO’s

Elke Kindergarden BSO is uniek. Dat komt door de samenstelling van het team en door de beschikbare ruimte op de vestiging. Er zijn BSO’s die één ruimte tot hun beschikking hebben en er zijn er met wel 10 specifieke ruimtes. Daarom kijken we per vestiging hoe we de ruimte(s) zo optimaal mogelijk kunnen inrichten en heeft elke BSO dus ook zijn eigen unieke karakter. 

Leerrijke, ontspannende hoeken

Voor onze kleinere BSO’s geldt dat we creatief met de ruimte omgaan als ze minder vierkante meters tot hun beschikking hebben. Zo creëren we leerrijke of ontspannende hoeken (in plaats van ruimtes) of we combineren twee ruimtes, waardoor we toch een divers aanbod hebben. 

Groot versus klein

De grootte van een BSO zegt ook iets over het aantal kinderen dat we kunnen opvangen. Dit wordt bepaald door wet- en regelgeving waar we als kinderopvang aan moeten voldoen. Daarom hebben we zowel BSO's waar we 1 tot 2 groepen kinderen opvangen, maar ook enkele grote BSO's met meer dan 8 verschillende groepen. 

Zelfde manier van werken

Ook al is elke BSO anders qua aantal kinderen, oppervlakte en samenstelling van het team; ons beleid en de manier van werken zijn dat niet. Op elke BSO van Kindergarden zorgen onze pedagogisch medewerkers ervoor dat we jouw kind uitdagen, ontwikkelen en een plezierige tijd geven! Want dat is belangrijk en daar trainen we onze pedagogisch medewerkers dus ook bewust op. 
    ​​​​