VERVOLG 22
VERVOLG 22

Opening nieuwe vestiging Utrecht Madridstraat

Met heel veel plezier ontvangen we vandaag de eerste kinderen op onze nieuwe vestiging Kindergarden Utrecht Madridstraat in de kinderrijke wijk Leidsche Rijn. Een bouwproject waar wij, architect Philip Breedveld (Archivolt/Werkplaats Architecten) en Coen Hagedoorn Bouwgroep enorm trots op zijn! Het nieuwe, energiezuinige pand omvat een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Lees meer

‘Het gevoel leeft heel sterk: we doen dit samen’

Wat maakt Kindergarden een Great Place To Work? Die vraag beantwoordt algemeen directeur Nicole Krabbenborg graag, zeker na de afgelopen coronamaanden waarin er een extra beroep gedaan werd op alle medewerkers. ‘We hebben van begin af aan zekerheid geboden. Dat heeft voor het gevoel gezorgd: we pakken dit samen op.’

Lees meer

Zelf doen en zelf spelen

Daar sta je dan met al je goede bedoelingen. Jij wil iets, de tijd tikt en jouw peuter ligt niet helemaal op dezelfde golflengte en wil het liefste alles zelf doen. Ook al gaat dat (nog) niet altijd even soepel. Inmiddels liggen de kleren uitgestald op de grond.

Lees meer

Webinar 3 mei 'Baby's willen bewegen

Deze webinar is een ware eye-opener voor jonge en aanstaande ouders! Want wist je dat een voorkeurshouding bij 80% van de baby’s voorkomt? Dat is behoorlijk veel. Vroege signalering van zo’n favoriete lig positie is dus essentieel. Tijdens deze webinar vertelt Nienke hoe je hier dus bijvoorbeeld alert op kunt zijn en hoe je dit kunt voorkomen. Daarnaast krijg je zicht...

Lees meer

Hè, ga je mee?

Deze kindjes kunnen nu niet naar Kindergarden komen, en zien hun vriendjes nu even niet. De situatie zorgt er ook voor dat er nieuwe, creatieve manieren ontstaan om met elkaar in contact te blijven. Zo zijn opa en oma aan het video bellen met de kleinkinderen en zelfs de VRIJMIBO...

Lees meer

Leuke recepten Pasen

Vrolijken jullie het paasontbijt of de -brunch ook op met deze fantastische gerechtjes? Onze collega Margriet heeft 2 creatieve recepten geselecteerd die niet alleen lekker zijn, maar vooral ook leuk zijn om samen met je kind te maken. Niet te ingewikkeld, maar wel een feestje op je bord.

Lees meer

Voorkom thuis-stress in Corona crisis

Gedwongen thuiszitten door het coronavirus kan flink stressvol zijn voor jou als ouder en het hele gezin. Hoe voorkom je dat spanningen te hoog oplopen en escaleren in ruzies? 

Lees meer

Alle superkrachten verzamelen!

Alle lades in hun hoofd raken sneller vol en dat kan soms best ingewikkeld zijn als je niet meer met je vriendjes kunt spelen of jezelf uit kunt leven bij je sportvereniging. Dat bewegen super gezond is weten we natuurlijk allemaal.

Lees meer

Het land op z'n kop

Het hele land staat op z'n kop. Ineens zijn de gewone dingen zoals boodschappen doen niet meer zo gewoon. De beslissing om ook de kinderopvang en scholen dicht te doen zat er aan te komen maar voelt stiekem voor velen toch als een klap. Voor alle gezinnen is het zoeken.

Lees meer

Thuis op ontdekkingstocht

Kinderen vinden het prachtig om te spelen met 'open eind materiaal'. Ze kunnen zo hun fantasie volop gebruiken en met al hun zintuigen ervaren. Het gaat niet om het eindresultaat maar om het proces. Vooral jonge kinderen vinden het heerlijk om zo nieuwe dingen te ontdekken.

Lees meer

Onze 3 kinderen hebben een fantastische tijd gehad. Ik weet zeker dat ze zich mede door Kindergarden hebben ontwikkeld tot wie ze nu zijn.”

jeroentendex small1

Jeroen den Tex

vader van Kindergarden Amsterdam Vondelstraat
jeroentendex small1
×