VERVOLG 22
VERVOLG 22

Binnenspeel ideeën voor de winter!

Het is alweer halverwege december…Dat betekent kou en korte, donkere dagen. Marieke van onze vestiging in Rotterdam weet gelukkig genoeg leuke dingen om binnen te doen:

Lees meer

Sinterklaas spannend?

Sinterklaas is weer in het land! Voor de kinderen betekent dat een leuke en soms ook drukke, spannende tijd. Lize van onze vestiging in Amsterdam geeft 6 tips om samen te genieten van een gezellige Sinterklaasperiode.

Lees meer

Drukke kinderen

‘Gek word ik van hem,’ klaagde laatst een wanhopige moeder. ‘Hij is zo druk en hyper, er is geen land met hem te bezeilen. Geen seconde zit hij stil. Na vijf minuten scheuren met een autootje, moet de kamer worden verbouwd tot hut.

Lees meer

Hoe overleef je lastige fases van je kind?

Kinderen zijn geweldig. Maar hoe leuk ze ook zijn, elke ouder kent wel dagen of weken waarop je je afvraagt hoe je ooit hebt kunnen denken dat kinderen zo leuk waren. Weken waarin je je een hele slechte ouder voelt omdat je om niks ontploft, je geduld heel ver te zoeken is.

Lees meer

'Ik zie Kindergarden als een plek waar onze kinderen thuis zijn en zich kunnen ontwikkelen'

Dave Vrielink is papa van dochters Saar (4 jaar) en Sam (2 jaar) en zit in de OC van Kindergarden Amersfoort de Berg - voorheen Mickey’s Kinderopvang De Berg. Een overgang die voor het hele gezin merkbaar was. 

Lees meer

Ruzie! Ingrijpen, sussen of even niks doen?

Uw zoon heeft ruzie met zijn grote broer om de nieuwe speelgoedauto. Wat te doen? Probeert u de boel te sussen? Geeft u een andere speelgoedauto?

Lees meer

Help een driftbui...

Peuters zoeken grenzen op en kunnen daarin zeer volhardend zijn. En hoe vervelend voor jou ook, het is goed en belangrijk voor hun ontwikkeling.

Lees meer

Kindergarden hoofdkantoor haalt bijna 400 euro op met loterij voor Stichting Babyhuis

Het Kindergarden hoofdkantoor hield maandag 11 september een loterij voor het personeel. Alle medewerkers konden lootjes kopen en maakten kans op een cadeau. Er is bijna 400 euro opgehaald voor Stichting het Babyhuis.

Lees meer

Kindergarden Harderwijk haalt 130 euro op voor stichting Het Babyhuis

Kindergarden Harderwijk stond zaterdag 2 september op de Triasmarkt. Hier verkocht hetteam kinderkleding en ouders konden hier speelgoed doneren voor Het Babyhuis. Het was een heerlijke zonnige dag en er is maar liefst 130 euro opgehaald! 

Lees meer

Boekentips voor de oudste peuters

Lezen verrijkt de woordenschat. Kinderen maken veel mee en proberen de wereld om hen heen te begrijpen. Boekjes geven betekenis aan die wereld en zijn een mooie aanleiding om thema's te bespreken. Deze drie boeken zijn favoriet bij 'onze' kinderen van drie jaar en ouder:

Lees meer

Bij Kindergarden denken we na over elk groot, maar ook elk klein aspect.”

Nicole Nieuw ZW

Nicole Krabbenborg

Directeur Kindergarden Nederland
Nicole Nieuw ZW
×