Managementteam Kindergarden

Ons managementteam bestaat uit vijf leden. Samen geven zij richting aan onze kwaliteit en onze ambities, ieder vanuit een eigen specialisme.

Nicole Krabbenborg

Algemeen directeur "Continu kwaliteit leveren is essentieel als je de beste wilt zijn én wilt groeien. Daarom zijn de kinderen én onze medewerkers het belangrijkst bij Kindergarden. We motiveren hen, geven hen (zelf)vertrouwen en laten hen groeien."

Wouter Janssen

Financieel directeur "Het biedt veel voordelen om de Nederlandse tak van een internationale, beursgenoteerde organisatie te zijn. Goede financiële processen, een conservatieve financiering en voldoende kapitaal om ruim en structureel te investeren in kwaliteit. En ook voor onze ICT-infrastructuur maken we dankbaar gebruik van de kracht en innovatie van onze moeder. Mede daardoor zijn onze processen doelgericht en efficiënt, en staat alles wat we doen in dienst van de hoogst denkbare kwaliteit kinderopvang."

Annekee Goedhuis

Marketing & Klantrelatie directeur "Alles begint met een krachtig en sterk merk. Kindergarden is een A-merk in de kinderopvang. Waar ouders hun kostbaarste bezit aan ons toevertrouwen en waar onze medewerkers graag willen werken. Bij Kindergarden is immers aan alles gedacht. Dat is wat wij doen, dag in, dag uit. Niets is zomaar en daar zit bij ons dan ook het verschil."

Hanneke Visser

Operationeel & HR directeur "Om kinderen het allerbeste te kunnen bieden, moet je hen die voor de kinderen zorgen natuurlijk ook het allerbeste bieden. De ontwikkeling van de kinderen en onze medewerkers staat daarom bij Kindergarden centraal."

Ivo Schunselaar

Facilitair & New Business directeur "Kindergarden wil toonaangevend zijn en blijven in de kinderopvang. Een veilige en fijne omgeving voor kinderen, ouders en medewerkers is daarvoor essentieel. Voor onze bestaande en nieuwe locaties zoeken we altijd naar verbeteringen - groot of klein - om dat te realiseren."
    ​​​​