We blijven ons ontwikkelen

Innoveren, ontwikkelen en groeien – het zit in ons dna. Of het nu gaat om het geven van de juiste aandacht en begeleiding aan je kind zodat het zich kan ontwikkelen, om de ontwikkeling van onze medewerkers door het bieden van trainingen of om de ontwikkeling van onze organisatie. Over alles is nagedacht bij Kindergarden en dat blijven we doen. We blijven in ontwikkeling.

Bright Horizons

Als onderdeel van Bright Horizons kunnen we blijven uitbreiden met onze kinderopvang. Dat doen we door nieuwe vestigingen te openen of door overname van bestaande vestigingen. Onze focus blijft overigens altijd: kwaliteit.

Kindergarden Academie

Persoonlijke groei, jezelf uitdagen en ontwikkelen met een leer- en nieuwsgierige, open mind! Wat geldt voor onze kinderen, geldt natuurlijk ook voor onze medewerkers. We willen graag dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom bieden we met onze Kindergarden Academie eigen opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Zo kan de een zich op pedagogisch gebied willen verdiepen, een ander wil misschien een cursus kinder-EHBO volgen. We kijken altijd naar individuele behoeften en wensen van onze medewerkers. Past het in het ontwikkelingsplan van een medewerker, dan is individuele coaching ook mogelijk.

Gerelateerde info

Ontdek de organisatie achter Kindergarden Kinderopvang

Kindergarden is een professionele organisatie voor kinderopvang. Meer dan 1900 medewerkers zetten zich elke dag in voor de toekomst van nieuwe generaties. Dat doen ze met enthousiasme en liefdevolle aandacht. In 1998 is Kindergarden gestart met één vestiging in Weesp en inmiddels zijn er ruim 70 vestigingen in Nederland. Sinds 2011 maken we deel uit van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld. Dat geeft ons toegang tot veel kennis en expertise. Bovendien biedt het ons de mogelijkheid om verder te groeien.

Lees meer
Kindergarden: innoveren, ontwikkelen en samen groeien

Innoveren, ontwikkelen en groeien – het zit in ons dna. Als onderdeel van Bright Horizons kunnen we blijven uitbreiden met onze kinderopvang. Dat doen we door nieuwe vestigingen te openen of door overname van bestaande vestigingen. Onze focus blijft overigens altijd: kwaliteit.

Lees meer
    ​​​​