Onze organisatie

Kindergarden is een professionele organisatie voor kinderopvang. Meer dan 2000 medewerkers zetten zich elke dag in voor de toekomst van nieuwe generaties. Dat doen ze met enthousiasme en liefdevolle aandacht. In 1998 is Kindergarden gestart met één vestiging in Weesp en inmiddels zijn er ruim 70 vestigingen in Nederland. Sinds 2011 maken we deel uit van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld. Dat geeft ons toegang tot veel kennis en expertise. Bovendien biedt het ons de mogelijkheid om verder te groeien.

Bright Horizons

Onze moederorganisatie Bright Horizons creëert ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen. Ze bouwt voort op de individuele krachten en talenten van de kinderen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot spontane, zelfbewuste en succesvolle mensen. Wereldwijd telt Bright Horizons 1.000+ vestigingen en is van meer dan 1.100 organisaties een langdurige partner, en verzorgt onder andere opvang voor IBM, Unilever, Starbucks en Warner Bros. Bright Horizons is een Great Place to Work.

Marktleider in Family Solutions

Bright Horizons is marktleider in Amerika op het vlak van Family Solutions. Kinderen en ouders zijn verzekerd van de zorg die ze nodig hebben dankzij een compleet pakket: niet alleen kinderopvang, maar ook naschoolse opvang, huiswerkbegeleiding en back up opvang. Kindergarden profiteert van de kennis en expertise van Bright Horizons. Vooruitstrevend en innovatief als we zijn, blijft ook onze organisatie zich ontwikkelen.

Wat maakt kinderopvang van Kindergarden zo uniek?

Gerelateerde info

De visie van Kindergarden op kinderopvang

Alles bij Kindergarden is gericht op de kinderen, van de liefdevolle zorg tot de focus op spelenderwijs ontwikkelen en de inrichting van de vestigingen. En natuurlijk is er ons pedagogisch programma en onze aanpak – wat is het beste voor jouw kind, daar gaat het om.

Lees meer
Kindergarden: innoveren, ontwikkelen en samen groeien

Innoveren, ontwikkelen en groeien – het zit in ons dna. Als onderdeel van Bright Horizons kunnen we blijven uitbreiden met onze kinderopvang. Dat doen we door nieuwe vestigingen te openen of door overname van bestaande vestigingen. Onze focus blijft overigens altijd: kwaliteit.

Lees meer
    ​​​​